Lol ;D
Wersja do druku
Lol ;D
Kto to ten Misztal ?:)
Sylwekk no w/g mnie to auto plasuje sie bardzo wysoko w super samochodach. Majstersztyk mechaniczny. Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że jest składane ręcznie.
Mrekor pan Piotr Misztal - były poseł, jeden z najbogatszych ludzi w Polsce, ścigany za przekręty finansowe, mieszka w Łodzi ale ze względu na wałki mieszka i zameldowany jest w stanach. Prywatnie duży dupek (miałem średnią przyjemnośc rozmawiać z nim parę razy). Właściciel min Ferrari (choć nie wiem czy nie sprzedał), Bentley Continantal (jeździ nim jego laska), Maybach i paru innych.
PS Zakatował 2 E65 (kupił nówki :faint: )
Nie marudź tylko chyl czoła ;D ;D ;D ;D ;)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Tutaj masz z przebjegiem 370.000km i to jeszcze na gazie.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
Kolego może najpierw przedstawisz się w odpowiednim dziale zgodnie z pkt5 Regulaminu.Cytat:
Zamieszczone przez Lakes
napisz lepiej ile przerobionych przez Ciebie Freelanderów z anglika leży na złomie.i nie napinaj sie proszę tu na wielkiego fachowca,zwlaszcza w kwestii Land Roverów.Twoje teorie o wysokiej awaryjności tych aut odnoszą sie do przypadków,które Ty przerobiłeś.niema co.przekładnie Opla rządzą nie Kazi?Cytat:
Zamieszczone przez KaZi
oczywiście, że te auta są wysoce awaryjne, co ty jakiś miłośnik tego BADZIEWIASTEGO modelu? Cała polska przekłada na oplu więc odwal się bo to nie forum o tym.Cytat:
Zamieszczone przez slawek1
P.S już 67-y land rover na oplu w przyszlym tygodniu wyjdzie z mojego warsztatu.
Dzieki :)Cytat:
Zamieszczone przez julsan
cała Polska wie,że przekładnia Opla nie pasuje do Freelandera.maksymalnie wykręcone końcówki drążków i niepasujące mocowanie przekładni to chyba wystarczający powód żeby tak nie robić nie?fajnie że zamknęli angliki.fora.pl bo zniknęły opinie o Twoim profesjonaliźmie....nie strugaj tu fachowca proszę Cie i mechanika samochodowego znawcy BMW i LR bo ci biedni ludzie często trafiają do mnie w poszukiwaniu oryginalnych przekładni.płacą po 300 funtów za sztukę bo rozumieją że tacy jak Ty fachmeni wepchali ich na minę.co do mnie....pracuję w serwisie LR w Anglii i zapewniam Cie że na polskim rynku nie dzieje się nic w temacie LR czym mógłbyś mnie zaskoczyć i o czym bym nie wiedział....a co do freelandera opinie mam dobrą.tylko nie o tych przełożonych przez Ciebie i Tobie podobnych naciągaczy....mój post w żaden sposób nie jest zaproszeniem do dyskusji więc nie męcz się....Cytat:
Zamieszczone przez KaZi