ajć, mój błąd, nie dopatrzyłem że już jej niema ;) oczywiście chodziło mi o to coś na szybie ;)Cytat:
Zamieszczone przez young23
Wersja do druku
ajć, mój błąd, nie dopatrzyłem że już jej niema ;) oczywiście chodziło mi o to coś na szybie ;)Cytat:
ładne auto , jak dla mnie za dużo czarnego , felgi mogłeś oszczędzić , ale i tak fajnie wygląda ..........
sylwekk, nie sylwek czekam na czarny :)
;)Cytat:
Karawan.... No nic. poczekamy, zobaczymy ;)
Bandyta fajny tylko felgę zmniejszyłeś tak malując ...
"Czarna Wdowa" ?? :D "...nie tą drogą..." ... a tak było ładnie - po amerykańsku :]
Mnie też poprzednia wersja bardziej leżała, ale nie przejmuj się, jak tobie się podoba to jest dobrze. Sam widzisz że na forum jest tylko kilka takich aut zrobionych na czarno więc większość wypowiedzi będzie taka jak te. Głowa do góry :)
lockbud, dzięki wiem że większość odradzała czarny kolor jednak ja jestem zadowolony mi się auto podoba zarówno wasze słowa krytyki jak i pochwały biorę sobie do przemyślenia pozdrawiam i dziękuje
Ja też chciałem tka zrobionego czarnego 7er i ............ mam białą HeHe :P
Ale jezeli nie biała to taka czarnula jest kozacka wszystko czarne .. nawet szyby :]
ładnie szalejesz young23, troszkę za mocno poszedłes z tym czarnym.
Lotka si, blenda blee, czarne fele blee (jak na mój gust są za wielkie do 7) - to mój gust, pytasz o to, dlatego piszę ;)
Szacunek za chęci do tych modów :cool: