Filmik poglądowy mojej e38 ii nowe e66 750i kolegi :
http://www.youtube.com/watch?v=s_4MmQDLkGc
Która lepsza ?? Bo mi osobiście bardziej leży e38 jednak komfortem e66 bije moją lalkę na głowę :|
Wersja do druku
Filmik poglądowy mojej e38 ii nowe e66 750i kolegi :
http://www.youtube.com/watch?v=s_4MmQDLkGc
Która lepsza ?? Bo mi osobiście bardziej leży e38 jednak komfortem e66 bije moją lalkę na głowę :|
moim zdaniem e66 lepsza, nie uznaje w e38 dorabianych wydechów, co fabryka to fabryka :)
gratuluje zakupu naprawde ładne autko
Jak to jest z tym przebiegiem, kiera wygląda jak u mnie po 320 tys 8/Cytat:
Zamieszczone przez MastaKleszcz
Środek masz w tym samochodzie przepiękny ;-) Nery i wydech trochę odbiegają od reszty - tak lalka.
lepsze e38 bo powoli to klasyk i ma swój urok, 750 e65 fajne auto, bardzo ładne ale nie tak eleganckie jak starszy model.Cytat:
Powiem Ci że koleś używał w życiu chyba tylko jednej ręki :P bo kiera zdarta była tylko z lewej strony na szczęście już obszyta na nowo ... przebieg udokumentowany w polskim servisie a ostatni servis robiony był dwa miesiące przed moim zakupem. E66 to piekne auto jednak wydaje mi się, że za cieńki siusiak ze mnie jak na razie na utrzymanie tego auta ... kolega pojechał na servis a autko ma śmieszny przebieg bo 17 tyś i wybecalował 4,5 koła praktycznie za nic hehe same oleje i filtry ;] Ja za tę kwotę zdziałałbym dużo dużo więcej także zostanę jeszcze przez bardzo długo przy e38 ... w przyszłości może cl500 w215 bo choruje na to auto od kąd spełniłem marzenie czyli od kiedy mam 7er.Cytat:
Zamieszczone przez Szyszon
..ostatnie modele mają z 10lat to jaki to klasyk ;D a co do auta to niezła :cool:Cytat:
Zamieszczone przez WojtekGDA
Wisienka na torcie Panie kolego te US-y :]Cytat:
do zobaczenia na Bielanach
Masta twoje e38 świetnie wygląda i widać wiele modernizacji w niej zrobiłeś,gratki efektu końcowego :D
Na efekt końcowy bedziecie musieli jeszcze niestety trochę poczekać :/ Przede wszystkim muszę opuścić zawieche bo przód pomimo zmiany sprężyn dalej zdecydowanie jest za wysoko. Do tego zamówiłem juz w servisie orginalny spoilerek od m5 bo ten co kupiłem na alledrogo całkiem mi nie leży choć nie wygląda to tragicznie. Na pewno do malowania na nowo pójdą felgi, gdyż niestety niefortunnie dobrałem zły kolor ... miał przypominać wypolerowane aluminium a wyszło jak wyszło czyli prawie biała perła :/ W przyszłości na pewno chciałbym kupić dokładkę alpiny jednak w grę wchodzi tylko orginał. Ta co jest na allegro do kupienia przyszła do mnie kilka miechów temu jednak po przyłożeniu do auta okazało się, że trzeba ją sztukować tak więc wszystko co z włukna szklanego po prostu nie ma racji bytu w tym aucie i poszła do śmietnika. Zrobie tak aby wszystko było jak najbardziej orginalne ... nie zabraknie również delikatnych motywów "custom-owych" :) PozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez komando