Szczerze wam powiem że czytając wypociny co niektórych z was robi się mi żal. Człowiekowi się czasem życie pier...li. Kupił chciał, teraz musi mieć jedno w dieslu. Bywa ... Co do samego człowieka to jedyne zastrzeżenie to nie właściwa kolejność i trochę złe podejście. Ale skoro jest autka pewien to wie że jak kupi ktoś z forum to odda w dobre ręce. Co do aukcji! Jest jak najbardziej ok. Sam miałem kupić E38 już dawno ale musiałem zmienić pracę. Obecnie pracuję w nowej firmie i zarabiam dużo więcej więc jak tylko nadrobię zaległości pojawi się E38. W obecnych czasach nie można być niczego pewnym. Jeśli to by była 740 to już bym ją kupił bo 5,4 litra to dla mnie trochę za dużo do wożenia mojej dupy. Uszkodzenie jest kosmetyczne i dziękować koledze że sprzedaje przed naprawą a nie po! Wole kupić takie i sam naprawić niż oddać Zdzichowi Kowalowi do naprawy. Uczepiliście się faceta. Czepiacie się wszystkiego - grupa wzajemnej adoracji! Nikt nie jest od was lepszy i mądrzejszy co? myślicie że jesteście tacy boscy? Posiadanie E38 jeszcze o niczym nie świadczy! Kupić każdy może. Wydać te 20-40 tysięcy w obecnych czasach na auto to nic wielkiego. Wielkie forum 7er a żaden z was gołodupców nie ma F01. Czemu? Czemu same E32 E38 i kilka E65 które obecnie też nie są już tak drogie. Czasem zastanawiam się po co są takie fora. Bo nie chyba po to by sobie pomagać ale chwalić się tym co kto wie i potrafi vel kto ma mniejszego penisa! Trochę wyrozumiałości! Traktujcie innych tak jak byście chcieli być sami traktowani.
Kolego moja dobra rada. Napraw auto i wystaw na innej aukcji za 30k i pójdzie jak ciepła bułeczka! A stąd spier...aj bo i tak cie te rekiny zjedzą żywcem.