Dzięki wszystkim za spotkanie, miło było poznać nowe twarze. Pozdro
Wersja do druku
Dzięki wszystkim za spotkanie, miło było poznać nowe twarze. Pozdro
Wszystkie grzechy odpuszczone na Jasnej Górze! Dzięki za spotkanie :)
Było luks [emoji16] no może poza zimna woda w basenie [emoji16]
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Witam,
byłem raptem godzinę/dwie i był to mój pierwszy spot po prawie 12 latach obecności na forum. Miło było poznać i pogadać w szczególności o E32.
P.S.
Te cykające wtryski będę ogarniać ;)
Pozdrawiam,
Jano
To na koniec jeszcze jedno pytanie - czy za rok tez robimy tam imprezę czy szukamy coś innego?
Pytam bo czasu dużo na pozór, a potem okazuje się jak zwykle za późno, a jeśli określimy że miejsce ok chcemy itd. to zarezerwujemy ośrodek i będzie z głowy.
Natomiast pytanie czy nie lepiej zrobić coś w terminach koniec czerwca/lipiec/sierpień? aby pogoda była trochę lepsza?
Czy wtedy jeździcie po świecie i chcecie tylko wrzesień?
Na temat ośrodka nie będę się wypowiadał bo nie dojechałem ... Organizować takie imprezy trzeba jak najbardziej. Mi miesiąc bez różnicy o ile wie się dostatecznie wcześniej i można jakoś to zaplanować aczkolwiek nie zawsze się udają plany ale to już całkowicie odmienny temat.
Możnaby spróbować poszukać jakiś domków nad jeziorem [emoji16] żeby żadnemu proboszczowi muzyka i v12 nie przeszkadzało [emoji16] co do terminu to moim zdaniem lepiej np koniec/początek czerwca niż wrzesień, ale to tak jak koleżka wyżej, w sumie obojętne
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Nie bądźcie tacy i wrzućcie jakieś foty :) na zachętę oczywiście :)
Co się działo w Żarkach, zostało w Żarkach :D