-
Moim zdaniem wiek tutaj nie ma tutaj znaczenia. Znam ludzi, którzy mimo młodego wieku mają poukładane w głowie i mocno chodzą po ziemi. A są też ludzi w sile wieku, którzy mają siano pod deklem. Poza tym coboss 750 to nie jest jakaś super rakieta więc nie wynośmy ją na szczyty jako samochód tylko dla wytrawnych kierowców :/
-
ja to myśle że Easy zamknął temat.
jak go stac na 750, na utrzymanie i na naprawy blacharsko lakiernicze po nauce parkowania samochodem dwa razy wiekszym niz yaris to prosze bardzo :)
-
Wszystko zalezy od kierowcy. Coz w mojej rodzinie zginela dziewczynka przez takiego debila co prawda w audi v8 ale tez 2 tyg po zdaniu prawka dostal... Z drugiej strony glosna byla sprawa jak w Dunajcu chlopaczek zabil kilka osob wychodzacych z kosciola Cinquecento, ktore dostal na podobnych warunkach. Ogolnie aby jezdzic KAZDYM samochodem trzeba miec troche oleju w glowie. Zabijesz siebie - w porzadku ale zawsze moga zginac niewinni. Moja corka jak zda prawko na pewno dostanie duze auto ale przypuszczam ze bedzie z najmniejszym silnikiem z oferty.
A tak przy okazji wnerwia mnie zawsze mowienie o doswiadczeniu za kolkiem wzgledem wieku. Ogolnie ludzie madrzeja i palenie gumy przed szkola juz ich nie cieszy, ale z drugiej strony jesli slysze od mojego wujka lat 50 jaki to on jest super kierowca z doswiadczeniem bo ma prawo jazdy 30 lat (a robi jakies 3-5 tys km rocznie i to po miescie) natomiast ja nie powinienem jezdzic samochodem z sinikiem wiekszym niz 1,3 bo mlody jestem. Tylko ze ja miesiecznie robie okolo 10kkm w trasach po Polsce i ciekawi mnie w ile zajezdzilbym to biedne 1,3 takimi przebiegami ;)