Mam jeszcze pytanie- czym się różni F02 od F01 w oznaczeniu ?
Wersja do druku
Mam jeszcze pytanie- czym się różni F02 od F01 w oznaczeniu ?
F02 to jest long
Spróbuj 750 diesla - chyba ze koniecznie chcesz v12? Wiem ze dużo słabsze ale osiągi nie są zle a silnik za to nie ma ustawionego zapalnika ;) Zobacz na filmiki YT jak to zapiernicza a i chipa można tez zapodać . Może monet obrotowybzrekompensuje Ci inny motor niż wymarzyłeś ;) Ja planuje troszkę pojeździł moja 740 xd i o ile następne nie będzie już g to właśnie wyżej wymieniony ;)
Ten kolor od tego za 60k to z palety individual. Trzeba byłoby mu się z bliska przyjrzeć, bo może być ciekawy.
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Jeszcze 750i po lifcie jest wolne od wad silnika.Na start masz 450km i programem robisz na 550km bez problemu
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Jakbyście mieli coś ciekawego na oku mile widziane linki.
Silnik 6.0 / 5.0 - Li lub i. Akustyczne szyby i nagłośnienie premium / jasne skóry / headup.
To tyle jeżeli chodzi o wymagania :)
Rozumiem, że jak 750i to tylko po 2013 roku ?
Lub z wymienionym motorem w servisie.Ja taką mam i jestem zadowolony.Program 540km znosi dobrze.Podobno te zmieniane motorki poprawili.Mowa o przed livcie 750i
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Tak z ciekawości jakie masz spalanie przed / po zrobieniu softu ?
To prawda aby lać tylko paliwo premium do 750 / 760tek ?
Oczywiście, że tak. Hobbistycznie zajmuję się tuningiem motocykli, nawet mam jeden o mocy 557 KM.
Miałem odpowiedni system, który robił mapę paliwową podczas jazdy widziałem na bieżąco co się dzieje.
Testowaliśmy paliwa od 95 po 98, 100 V- Power. C16 VP 116 oktanów, C23 około 120 oktanów w cenie 60 zł za litr ;)
Setka z Shell'a jest aktualnie najlepszym paliwem jakie w kraju możecie dostać. W silnikach z Turbo odczujecie dość dobrze
różnicę w paliwie. Kolega pracował kiedyś w zakładach chemicznych na wysokim stanowisku, poza pracą poprosił
laboranta aby zbadał mu jakość kilku paliw w tym jedno z niemieckiej stacji- odpowiedź wywnioskujcie sobie sami :)
Każdy kto lata pod DE doskonale wie, ze na ich paliwach auta spalają mniej- mowa o tych samych stacjach i odpowiednikach.
U nas najgorsza padaka to (B)i(P)i. Jadąc tą samą trasę auto spalało mi na ich 98ce 17 litrów, podczas gdy na Shellowskiej V-Power 100
wychodziło około 13-14L. Zdecydowanie jest różnica w paliwach kolego :)
Taka ciekawostka:
W Mercedesie jest opcja aby w 65 AMG po podłączeniu komputera diagnostycznego przestawić paliwo na jakim auto jest użytkowane.
Lepsze paliwo pozwala na przyspieszenie kąta wyprzedania zapłonu = więcej mocy ( tak w skrócie ).