Myślę, że ten temat powoli się wyczerpuje. Proponuję zapalić choćby symboliczną świeczkę. Życia ludziom nie wrócimy, więc zadbajmy chociaż o własne i naszych najbliższych.
[*]
Wersja do druku
Myślę, że ten temat powoli się wyczerpuje. Proponuję zapalić choćby symboliczną świeczkę. Życia ludziom nie wrócimy, więc zadbajmy chociaż o własne i naszych najbliższych.
[*]
Słuszna uwaga[*]
Jedyne co możemy ..
Pracujmy też nad tym by kierowca BMW wreszcie nie był postrzegany jako łysy pirat drogowy!!
Ja mam inne pytanie - co ten głupek w tym białym czymś robił na srodkowym pasie, gdzie go z każdej strony wyprzedzali !!!. To chyba nie była autostrada więc ten z prawej ma pierwszeństwo... A kolejna szokująca rzecz to ze na przystanku nikt sie nie ruszył aby pomóc chłopakowi ehhCytat:
Zamieszczone przez Wiktor
[*][*][*]
Jakie to ma znaczenie? Nie wiadomo, jak droga kształtuje się wcześniej, tego nie widać. Widać natomiast, że człowiek zdążył praktycznie zjechać na pobocze a motocyklista ewidentnie jechał za szybko. Natomiast nieudzielenie pomocy przez obserwatorów to przykry obraz, nie wspominając o popełnieniu w tym momencie wykroczenia.Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Takie spostrzeżenie mi się nasunęło, że od kiedy zmuszono nas do jazdy cały rok na światłach, w miejskich korkach motocykliści stali się niewidoczni....
Może temat do zamknięcia ???
Proponowal bym.Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Jak ktos chcial uczcic pamiec to juz to zrobil.
pzdr
BO? Nie ma żadnych kłutni, każdy wymienia swoje spostrzeżenia i tyle, może ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski ... Zycia niestety i tak nie przywrócimy, ale debat na temat bezpieczeństwa nigdy za wiele...Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
MiBhell dokładnie to wyjaśnił .....
[*]