Dzuda to jakie masz te e32 że ma tyle samo wspólnego z terenówką co moje x3 ???? Moc ???? Hahaha...Prześwit ?????? Hahaha a może masz napęd x-drive ?????? Pochwal sie chłopaku bo jestem ciekaw......
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
ale jaka tandeta ? kurde, przecież nie można suva klasy średniej porównywać z flagową limuzyną. To całkowicie inne auta. Osobiście wole jeździć e38 ale jak już mam zabrać dzieciaki, narty i jechać na weekend to zawsze wybiorę x3. E83 ma mnóstwo cech i zalet których "7" nie ma i mieć nie będzie (dlatego u mnie w domu te dwa auta się nawzajem uzupełniają :) )
David racja w 100%.X3 jest uzupełnieniem 7.Ale nie każdy to wie...
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Na prawde nie wiesz co chciwlem powiedziec czy po prostu na wariata lecisz "chłopaku "? Co np x3 ma wspólnego z defenderem - bo to np auto jest terenowe. XC70 ma tyle samo przeswitu,2.5T,AWD i tez twoim zdaniem to terenowka?
Wiemy ze radomskie krawężniki pokonujesz bez trudu ,ale to nie czyni tego wozu, autem w terenowym
Wnętrze jest jeszcze brzydsze niż całe auto. Ogólnie X3,nie mówię o tym egzemplrzu.Ten akurat widać ze jest zadbany.
Dokladnie takie samo mam odczucie o ile ten ko kretny egzemplarz faktycznie jest zadbany to cala pierwsza seria x3 po prostu wygląda tandetnie - same plastiki kanciaste i te pseudo aluminiowe wstawki - nie kupuje tego
co innego F25 - to juz wygląda zdecydowanie lepiej
Wielu mówiło to samo o e65/66 a za chwile co 2-gie auto na forum to będzie właśnie ten model, nie ogarniam tego ;).
Cena czyni cuda... Za 100tyś e65 było mega brzydkie ale za 30tyś jest wręcz piękne :-)