miro jestem z Tobą;-)
Raz dobrobyt,a raz gnój,a ja na to kłade....
Wersja do druku
miro jestem z Tobą;-)
Raz dobrobyt,a raz gnój,a ja na to kłade....
Za takie coś bana? :RpS_thumbdn: Chyba się ktoś pomylił.
Miałem dwa ostrzeżenia ok @BOSS za to dał mi 5 punktów i bana .. Miną miesiąc a ja dalej w to nie wierzę. :(
Wracając do tematu Na forum jest takie ogłoszenie http://7er.pl/showthread.php/46376-B...i-V12-SPRZEDAM
Cytuje:
20:20 28-01-2016 .
Wątek dyskusji
Ostrzeżenie dla miro: Odpoczynek na 1 dzień " - I tyle bylo ode mnie...
Zatem skad Ci sie wzial ten miesiac?? Jesli juz to napewno nie ode mnie - lub skoro miales wczesniej "bonusy" to ostrzezenia prawdopodobnie sie zsumowaly - jesli tak bylo to niestety sam jestes sobie winny.
Miro nie zazdroszczę jak dlamnie to nic wulgarnego nie powiedziales ....Widziałem te ogłoszenie nawet fajna ta 750 pisalem do forumowicza otrzymalem fotki na email wszystko na spokojnej dla mnie minus to tylko te wydechy .. wracając do omawianej 750 prawdopodobnie pojawi sie na tablicy za cene około 10 tys ale wątpię żeby ktos ja kupil za tyle auto ciagle stoi i niszczeje teraz to nawet nie jest garazowane .. nie wiem co dzieje sie z ludzmi powoli 7 er zaczynaja byc opuszczone w osatnim czasie widziałem ze 3 w krzakach i na parkingach jutro wrzucę może jakieś foty .
Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Fakt ze miałem ostrzeżenie ale próbując się logować pisało ze mam bana za "Wulgaryzmy " na miesiąc.
Miałem szybciej ostrzeżenie za pisanie tzw spam który urządziliśmy z Elwisem a drugie za uniesienie sie honorem na zaczepkę i pyskówkę od kogoś co non stop narzekał na E65 i namawiał do pozbycia się samochodów.....OK to rozumiem ale co to za "Odpoczynek na 1 dzień" ?????
Co złego napisałem co przyczyniło się do jakiejś nagrody od Ciebie ????? Będąc Moderatorem powinieneś być asertywny i kontrolować swoje emocje bo takimi pomysłami robisz krzywdę ludziom chcąc zażartować ,czy być dowcipnym bądź nie.
Napisze jeszcze raz bo widze ze nie doczytales/zrozumiales:
Ode mnie dostales otrzezenie w postaci 1 dniowego "odpoczynku" czyli blokady konta na 24h, na wiecej za wulgaryzmy ktorych uzyles nie zasluzyles i ale skoro miales w tym czasie na swoim koncie inne przewinienia to sie wszystko zsumowalo i wyszla z tego dluzsza kara - jest to chyba logiczne.
Skoro w twoim przypadku ostrzezenie goni ostrzezenie to zamias wylewac prozne zale powinienes sie powaznie zastanowic nad swoim postepowaniem bo te ostrzezenia z powietrza sie nie wziely.
p.s: miales szczescie w nieszczesciu bo jeszcze jedno male ostrzezenie w tym samym czasie i w sumie bylby ban na zawsze..
Boss kolego ...zobacz sobie moją historie ostrzeżen. Tak sie złożyło ostatnio ze miałem dwa ostrzeżenia jedno ok -moja głupota a drugie bo nie pozwole aby ktoś komu brakło argumentów posuną się do obrażania mojej matki. OK ?
Odpowiedz lepiej za co dostałem od Ciebie ostrzeżenie a tym bardziej blokadę na 24h. Ja nie rozumiem?????? Za to ,że napisałem "całe życie ta posypana pieprzem matematyka" ?????
Widzę ,że czujesz się świętym na tym forum. Wydaje mi się ,ze Sebastian powinien bardziej zwracać uwagę na swoich pomocników.
Najgorsze jest to,że nie umiesz się przyznać do błędu a całą winę zwalasz na mnie i moje 2 poprzednie ostrzeżenia.
Jak by nie Twoje głupie "żarty" to nic by sie nie wydarzyło bo dobrze sobie sprawę zdawałem z poprzednich ostrzeżeń.
To nie ja miałem szczęscie w nieszczęsciu tylko nieszczęście ,ze jesteś moderatorem a nie masz bardzo pojęcia o swojej funkcji. Sorry ...takie mam zdanie.
Prosiłbym aby Sebek się temu przyjrzał.
To nie sa zarty - uzyles i uzywasz dalej slowa ktore w jezyku polskim jest wulgaryzmem i kropka, wiec gdzie jest wg Ciebie blad?
Moze ze Ty mowisz jakims innym Polskim jak cala reszta Forum, ktora jakim dziwnym trafen nie wypisuje tego typu wulgaryzmow - nie wiem co chesz udowodnic ale jak na razie coraz bardziej sie pograzasz i wlasnie poraz kolejny zmierzasz w kierunku kolejnego odpoczynku!
Napisz mi proszę gdzie tu widzisz wulgaryzm .
Polecam Ci lekturę http://www.przyprawowy.pl/pieprz.html
Pieprz
wyrazy pokrewne:
rzecz. pieprzniczka f, pieprzówka f, pieprzowiec mrz, pieprzenie n, pieprznięcie n, spieprzenie n
czas. pieprzyć ndk., spieprzyć dk., pieprznąć dk.
przym. pieprzowy, pieprzny, pierny, pieprznięty
przysł. pieprznie