W zasadzie nie ma, ale w 19 calach i tak większość to XL
Wersja do druku
W zasadzie nie ma, ale w 19 calach i tak większość to XL
Po poczytaniu opinii, kupiłem Uniroyal Rallye 550 235/60/16W. Podobno rewelacyjne na deszcz. Ma ktoś takie? Jak się sprawują?
Ale to chyba używane i to mocno kupiłeś? Bo to stary model.
Panowie, czy opony zalozone na styling 95 o parametrach przód 235.35.19, tyl 255.40.19 sprawdza sie na fabrcznym zawiasie? Jestem zapewniany przez jednego uzytkownika takiej kombinacji, ze to jeden z najlepszch wariantow do e38 w serii.
Ja kupilem Toyo c1s i dla mnie czy deszcz czy sucho auto jak przyklejone nie wiem skad opinie ze na deszcz sie nie nadaja.. dla mnie ocena 5/5
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Złe opinie dotyczą innej opony, modelu CF1, sam miałem wypadek w aucie służbowym, opel vectra, auto kompletnie poszło bokiem na rondzie w lekkim deszczu. Kompletne nieporozumienie, ludzie powinni się sądzić za takie wypadki z producentem.
Kolega miał też w omedze swego czasu, na mokrym auto praktycznie nie ruszało z miejsca, tylni napęd. Tak szybko jak kupił, tak sprzedał te opony.
Te co ja mam to super odprowadzanie wody..autostrada w mocnym dosc deszczu 160 i pewnie sie prowadzi
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Jeśli nikt wcześniej nie pisał - Uniroyla Rainsport 3
A co powiecie o goodyear ultra grip? Ktoś na nich jeździ?
Ultra grip to chyba zimowe? Mam wersję 8 i są bardzo spoko a cena nie wygórowana jak na wyższą półkę. Toyo c1s ostatnio zjezdzilem i ogólnie ok ale na jednej wyszedł guz więc trochę solidniejsze druty by się przydały. W conti latających na przodzie nic się nie działo przez kilka lat. Generalnie zawsze byłem zadowolony z Continental CSC 3 i 5 ale skuszony wyprzedażą wziąłem Pirelli p0 Nero. Kleja chyba najlepiej ze wszystkich powyższych, zobaczymy jak zużycie bo podobno szybko schodzą. Ja staram się nie robić eksperymentow z chinczykami, najwyżej zaczaic się na wyprzedaż oo sezonie.
Wysłane z 1+2