Mialem w e60 wgranego chipsa.nie pamiętam ile juz to mialo mocy ale 745 bym tym nie objechal. Na mnie jedyny diesel który zrobił wrażenie to Braciaka audi SQ5 3.0 tritubro
Wersja do druku
Mialem w e60 wgranego chipsa.nie pamiętam ile juz to mialo mocy ale 745 bym tym nie objechal. Na mnie jedyny diesel który zrobił wrażenie to Braciaka audi SQ5 3.0 tritubro
Raz ,że zaśmiecacie koledze temat . 2 jakbym miał skrzynie w stanie jak miałem pół roku temu to nie widze zadnych problemow z czymkolwiek . Po 3 cie i ostatnie , co mnie obchodzi jak auto idzie w przedziale 100-200 jak ja max 120 jezdze. I zapewniam ,ze Audi A5 2,0 z nedznymi 210 KM zamiata podłoże. Waga swoje robi.
Co do tego auta http://allegro.pl/bmw-730d-e65-skora...152576418.html fajnie wygląda kolor i wyposażenie spoko . Musiałbys sprawdzic skrzynie bo cena jest naprawde dziwnie niska
PS : jak ktoś jeżdzi po Polsce w przedziale 150-200 jest idiotą albo nie miał wypadku porządnego . Ja miałem przyjemność przy 200km/h poczuć jak to jest jak pęka opona i 2 tyg w szpitalu swoje zrobiły
Adasio - lecz kompleksy gdzie indziej .
Zdzira - prosta matematyka na pierwszych 60 metrach jestes o 15m z tyłu
Czyli w gacie zrobiłeś tak myślałem. No jeżdżenie na drogach kilkupasmowych 150-200 na kilka sekund wyścigu to tragedia.....
Tak tak 210km robi przeciag a moje 316 już nie....
Idź się ogarnąć i poczytaj o tuningu samochodu o tym czym jest moc i skąd się bierze bo nie masz o tym pojęcia niestety.
A tak w ogóle już widzę jak zmieniasz turbo robisz chipa a potem jeździsz aby do 120.....
Ooo jak wyliczyłeś te 15 metrów?? Jakiś wzór czy coś??? Chyba że masz w audi napęd na 4 koła to z 5-10 metrów uciekniesz.
A skoro taki pewny jesteś czemu boisz się wyścigu z kupę starszym autem??
Aha jeżeli masz tyle momentu to wyścig z rolki jest tylko lepszy dla Ciebie
A skrzynia dostała w d... Bo chipa za dużego zrobiłeś bo niestety skrzynia jest do 600nm. Nie rozumiem o co tyle jadu kolega zadał konkretne pytanie a tu czyje auto szybsze i lepsze.
No niezła dyskusja rozkwitła :victorious:
W tym auciku za 31 800 tyle co wywnioskowałem(ze zdjęć) to to, że przód był pewnie robiony po dzwonku. Facet mówił, że czujniki parkowania na przodzie coś nie hulają, co dodatkowo mówi na korzyść tej tezy. Na to, że niebite auto kupie nie liczyłem. Ta cena mi wierci dziurę w brzuchu. Bejce dostał w rozliczeniu od innej firmy(używana do delegacji) więc możliwe, że chce po prostu odzyskać kasę, którą mu wisieli. Z drugiej strony samochód ma swoje lata, swoje przejechane i będzie wymagał trochę miłości.
Ja ich nie mam powodu mieć :)
po prostu Twoja wiara w diesla mnie zirytowała i chce jak większość zobaczyć jakiego monstera ujeżdżasz :)
Dokładnie :)
to jak by kupić Hayabuse i jeździć nią do 80 bo dalej strach :der:
Baju baju będziesz w Raju
Hajka to akurat moto do spokojnej jazdy :-)
no tak w zasadzie skoro e65 zdechło to może chociaż to audi by mnie obskoczyło jak boisz się latac powyżej 120 zawsze możesz dać auto jakiejś zaufanej osobie która mnie uświadomi w jakim błędzie żyję ale ta patrzyłem na dane tego audi i czas 7,1 do setki dupy nie urywa a potem już tylko gorzej .......
Skrzynia dostałą w dupe bo mechanicy ,którzy ja naprawiali wcześniej nie ogarnęli tematu . I nie bede 10 tys wydawal co pol roku bo jakis zakompleksiony koles nie umie sobie policzyc ,ze jego 740 nie ma żadnych szans na odcinku 400 m bądz tez przedzial 0-100km/h. To ,że on jeździ starą ladnarą i nie ma do niej szacunku to już jego problem. Ja mam na co kase wydawać i wyrosłem z takich zabaw . Niejeden zestaw opon spaliłem i niejedno w zyciu robiłem , a Zdzira widocznie chce leczyc kompleksy bo tata udostepnil mu swoje 30 letnie auto
Adasio : ja nie mam tego auta dla szpanu i nie inwestowałem w nie żeby zapierdalać tylko miałem okazje zamontować chipa po okazji to to zrobiłem . Pjechałem E65 na Chociwel raz i mi wystarczy. Mentalnosc dzieci z UK , kupujemy 5l samochod jak i tak nie bedziemy nim jezdzic wiecej jak 90km/h bo fotoradary... Dlatego mam diesla a nie zagazowane 5l. Dla szpanu to biore Fiata 125P od ojca z garażu i jade na miasto
Zdzira : jakbym miał auto za 2 tysiace jak Twoje to też bym go nie szanował. Kupisz kiedys cos za swoje to zrozumiesz