dealer25 modrze prawisz - mity mity mity..ktoś słyszał, ktoś mówił nikt nie widział :D
Wersja do druku
dealer25 modrze prawisz - mity mity mity..ktoś słyszał, ktoś mówił nikt nie widział :D
Koledzy, wynegocjowałem telefonicznie cenę za tą sztuką na 6600 euro ale już ani centa mniej.
Czy myślicie, że warto?
Bardzo cieżko jednoznacznie odpowiedzieć czy warto. Żaden tutaj z kolegów raczej nie będzie miał odwagi z pewnością siebie powiedzieć "Tak, warto", bo nie dość że mówimy o aucie które ma już swoje lata to na dodatek mówimy o aucie którego nie znamy i na oczy nie widzieliśmy.
"Czy warto", jesteśmy w stanie powiedzieć odnośnie chyba tylko naszego prywatnego auta.
Natomiast z innego punktu widzenia, czy warto jechać ją oglądać? Zdecydowanie tak.
Auto na zdjęciach wyglada niezle, jest całkiem dobrze wyposażone, przebieg wydaje się być prawdziwy, a i cena jaka wynegocjowałeś jest naprawdę nie wysoka, po opłatach i instalacji LPG (jeśli masz taki zamiar) oraz w przypadku gdyby nie wymagało dużych nakładów finansowych opłaca się to auto brać.
Pod warunkiem ze to zadbana sztuka, ale to raczej oczywiste, co z tego jak 6600€ za nią dasz jak bita z każdej strony, połowa rzeczy w niej nie działa, silnik kopci i nie chodzi równo, a skrzynia wydaje dźwięki jakie natura nawet jeszcze nie słyszała - wówczas nie warto nawet 5k € za nią dać.
Nie rozumiem o co Ci chodzi ?Nie miałem żadnego podtekstu pisząc tamtego posta... Normalnie zapytałem co masz z tyłu to rzucasz się nie wiadomo o co... Wiem że z przodu masz dobre wyposażenie a tyłu po prostu nigdy nie widziałem. Taki to problem że spytałem ?Jeśli tak to po prostu mogłeś napisać.
Wielkie mi co...
Jak pojedziesz to się dowiesz czy warto .Życie zweryfikuje .Niemcy też nie są święci
Nie mieszam się i nie chce robić żadnego OT, ale ja również w pytaniu DZUDY nie wyczułem żadnego podtekstu ani ironi.
Ale myślałem ze tylko tak się wydaje.
Mam wrażenie że czasem szukasz dziurki w całym i łapiesz mnie za słówka albo bawisz się w Pana Czepialskiego i sie do wszystkiego do...
ale skoro NIE to OK :)
W tym pytaniu nie ale jak prześledzić odpowiedzi Dzudy to ma się wrażenie inne
W każdym razie nie ma tematu i panuje dalej błogi nastrój wiosenny :)
Aż do czasu
siedzimy sobie jemy chleb
aż tu nagle ...jeb
:peace:
Pisz lepiej co tam masz z tyłu ADASIO ;) pomijając 4.... 18-nastki ;).
No jak co mam ... D U P Ę a Wy nie?? :RpS_thumbsup:
Cały czas myślałem o benzynie najlepiej 745.
Ale znalazłem dzisiaj takie ogłoszenie:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...EXPORT&noec=1#
Wyposażenie niezłe (co prawda nie ma wentylacji).
Przebieg podobno udokumentowany 126.000km :)
A poza tym mój mechanik od BMW z Krakowa mówił, że 3.0 diesel to najmniej awaryjna jednostka w E65.
Co o niej koledzy myślicie? i jakie jest takie realne spalanie tego diesla.