Jeśli kupisz tą benzynkę to już ustawiam się w kolejce, żeby jako pierwszy za parę lat odkupić od Ciebie :D jak na razie - jedno z lepiej zrobionych E66 jakie widziałem a nie przepadam za longami :P
Wersja do druku
Jeśli kupisz tą benzynkę to już ustawiam się w kolejce, żeby jako pierwszy za parę lat odkupić od Ciebie :D jak na razie - jedno z lepiej zrobionych E66 jakie widziałem a nie przepadam za longami :P
ten diesel fajny ale dziwna konfiguracja - wentyle i grzane + night vision a brak tempomatu aktywnego i masaży... ktoś miał fantazje :p
Szybki update tematu. Rozmawiałem z właścicielem 745 nie 745 i poinformowałem go o fakapie z nazwą. Zdziwił się i powiedział, że z dowodu wpisywał :) Na kilkukrotne prośby o VIN uparcie milczy. Wydaje mi się, że to jedna z tych właśnie jeżdżących min czekająca na napalonego. Dzięki za kubeł zimnej wody.
Pozdro
Wczoraj już chciałem pytać co z tematem, ale widzę że już mamy wszystko na tacy :)
Szukasz dalej?
Nieprzerwanie. Wczoraj oglądałem tego diesla z posta wyżej. Całkiem spoko, ale czekam na obniżenie ceny :) sprzedający ma się zastanowić.
A wszystko z nia dobrze? Blacharka, mechanika itp. ?
Ma pewne niedociągnięcia, ale trudno spodziewać się innej sytuacji w 9 letnim aucie. Nic strasznego.
Szkoda że się*interesujesz tylko silnikami powyżej 4.5l bo pokazałbym Ci moje 730d, może by Cie zainteresowało.
Szukam zadbanego i dobrze wyposażonego auta w wersjo powyżej 4.0 ;) Oczywiście dopuszczam niedociągnięcia bo wiele z nich sam poprawię.