-
Panowie, jestem po dwóch podróżach po super siódemki które okazały się pięknie malowane... dodam że były bliżej 40tys niż 30...
Oszczędzając czas i pieniądze mam pytanie, czy jest ktoś z okolic Radomia i mógłby mi rzucić na to okiem w wolnej chwili, mogli byśmy się umówić nawet na konkretne oględziny, żebym nie robił 300km na marne, więc moglibyśmy ustawić się na jakąś opłatę, za dobre sprawdzenie tej 7er.
A może nawet ktoś ją oglądał i powie czy jest ona warta wycieczki prawie 300km?
link do aukcji http://allegro.pl/bmw-e65-745i-shado...609727180.html
z góry dzięki za pomoc
-
Hej.ja jestem z radomia i moge ja zobaczyc ale dopiero w pn.dzis mam piacką impre jutro nie funkcjonuje a niedziela to powrót do świata.ale w pn moge ją luknoć
Na dzień dobry ta lewa strona z foty to ulep.Lakier lini nie trzyma i nie ma lini miedzy dzwiami a blotnikami.Jak to widać na takiej focie to strach myślec jak w realu to wygląda.Ale spoko,jak chcesz to ją lukne w pn
Edytuj posty!!
-
Faktycznie, widać na tym boku. Przespie się z tematem i dam Ci znać jaka moja decyzja
-
Mialem nie pisac bo troche off i o inna klase auta jest ten watek. Sprzedalem E46 330Ci z 2001r za 31500 ... igla nie byla, bezwypadek tez nie, wnetrze full elektryka, jasna skora, na zadnym allegro nawet nie musialem wystawiac :-).
-
łysy jesteś moim Magic Master :flame:
-
Napisze tylko... powodzenia w zakupie E65 za 30 tys.
-
HA HA HA :peace:
a tak dla kolegi @ miXon polecam ten temacik:
http://7er.pl/showthread.php/38748-e65-Problem-z-N
Gdzie koleś tez kupił najtańsze auto na allegro i co z tego wynikło
Myślę że warto wiedzieć na co sie decydujesz zanim kupisz takie autko :)
Miłej lekturki
-
Koledzy. Wrzucacie po raz kolejny link do wątku gdzie kolega kupi e65 za niedużo ponad 20k. Ja chcę dać prawie 40.
-
Tak jak pisalismy juz kiedys, cena nie jest wyznacznikiem na zakup dobrego auta, ale szanse sa juz duzo wieksze ze trafisz na cos czego szukasz. Kolega z forum sprzedaje 745i w dziale "sprzedam", wystawil nie dawno, sprawdz, moze sie dogadacie jakos.
-
Lysy czy to e46 bylo juz po lifcie? Pytam bo od kilku lat zajmuje sie importem i sprzedaza e46 tylko i wylacznie i w zyciu nie widzialem takiej ceny.