zobacza tyle 7-mek i nas tosieprzestrasza hihih i bedzie miejsce..
Wersja do druku
zobacza tyle 7-mek i nas tosieprzestrasza hihih i bedzie miejsce..
raczej beda podjezdzac jak zwykle i ogladac :D jak zawsze kibice sie znajda ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
No dobra to przyjadę pod auchan :)
To może od razu na wieczór coś na odloty.pl zarezerwuje ? (w końcu świąteczny spot)
To zarezerwuj cos tylko, zeby byly bez zadnych prezentow:D:D no chyba, ze kila, kileczka, kilunia:DCytat:
Zamieszczone przez olejus
KURDE OLEJUS do tej pory to spocik jak spocik ale odloty.pl mnie przekonaly :D :D :D tez moze wpadne jak mozna chyba ze tylko dolno slazaki moga????
jutro lece do lekarza po zwolnienie :D :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez olejus
1. EVAN
2. Sebek
3. Bezi
4. Anatol .... co ja się z wami mam
5. Szwed147
6. Easy
7. Maciek777
8. Olejus
9. Rondel
10. Michu
11. Kronos
12.Tristeza
13.mat
14.trolu - wstepnie jak nic znowu ze szpitalem i zdrowiem nie wyskoczy
15. Skalpel
16. Greg38
sytuacja wyglada nastepujaco:
1. spotkanie na bielanach- buzi buzi itd
2. szalenstwa kartingowe- jak dopisze pogoda (Evan moze tym razem Ci sie uda ;D )
3. obiad w restauracji "orle gniazdo" http://www.restauracjaorlegniazdo.pl/ dzisiaj udalo mi sie zalatwic, tylko bedzie wtedy jeszcze jedna impreza ale my bedziemy w osobnej sali wiec luzik ;)
4. lansik po miescie- wiadomo ;D
5. kto zostaje na noc ten sie dowie co dalej w odpowiednim czasie, a kto wyjezdza niech zaluje ;D ;D ;D
Dzięki szwedu za organizacje :)
Proszę pamiętać o chlebie Bożym (opłatku).
Orle Gniazdo niczym przypomina mi protoplastę bmw7 czyli dzisiejsze 7er to w tej restauracji usłyszałem pierwsze głosy szaleńców 7er :D
Dziś dostałem info ,że w sobotę niestety mam pewne zobowiązanie ...Więc na dzień dzisiejszy jestem w opozycji co do przyjazdu .... Bo raczej zmiana terminu na niedziele odpada???
Święte słowa olejus ..
Od orlego gniazda się wszystko zaczęło :)