-
Niestety… mam zdanie takie jak Michał :brushteeth:
poza tym jak już kupować koła nowe i opony to minimum 21-22 cale
Nie przekonuje mnie że z boku widać hamulce i co z tego że widać?
Poza tym kupiłeś koła ciemne (może kwestia zdjęć) ale auto masz w CHL a felgi ciemne wg mnie do niczego nie pasujące ja bym widział u Ciebie 21 Alpina albo coś w chromie
Poza tym to co mówi Michał - jak byś założył 22 nie było by widać że auto nie obniżone a tak to widać bardzo
-
Jak dla mnie wygląda to średnio , bo koło za małe i auto za wysoko stoi.
Na tych kołach co miałeś wcześniej nawet lepiej wygląda.
Ja bym obnizył auto i wtedy na pewno sie poprawi , choć sam kolor felg wg mnie jest nie trafiony ,a tego juz raczej nie zmienisz.
-
Hmm, widać że e65 to potężne auto i 20" nie robi wrażenia. Obniż delikatnie i będzie lepiej.
-
felgi są ładne ale lepiej wyglądały by z autem srebrnym albo czarnym. Daj przód niżej a tył szerzej :)
-
Mam takie zdanie jak poprzednicy. Przodek w e65 jest zdecydowanie za wysoko... Sam obniżałem bo już patrzeć na to nie mogłem.
-
Same felgi bardzo ładne ale 65 jest za potężna do takich delikatnych felg...one idealnie pasowałyby do CLS-a...do E65 wcale...takie moje zdanie...Pozdrawiam.
-
@saillupus piekne masz autko ale co do rolek to zgadzam sie z Kolegami. Kolo zginelo. Przod za wysoko. I kolor felg nie bardzo pasuje.
Po obnizeniu bedzie znacznie ladniej ale przydala by sie rolka ciut wieksza :)
Pozdro.
-
No ale z tymi ringami to niezły bajer...taki gadżet ale fajny...można robić zloty nawet pod tęczą w Warszawie hehe...Pozdrawiam.
-
Mnie sie kolko podoba. Jak przod pojdzie nizej bedzie git.
Kolor felg mozesz zmieniac co roku, koszt minimalny przy eksploatacji v12.
Pzdr
-
na czerwiec mam zaplanowane zabawy z wydechem, jak trafi się bokiem kasa to faktycznie przednie sprężyny pójdą out i wleci coś koło -30. W tym miesiącu za dużo kasy poleciało na auto więc obniżenie czeka na jakiś zastrzyk gotówki :P
Co do wielkości felg to zdania nie zmienię, miałem 22" w X5 i wyglądało to komicznie jak spod domu afroamerykańskiego rapera, plus tak jak mówiłem irytuje mnie zbyt duża przerwa między felgą a tarczą.
No i tyłu już szerzej się nie da, zwłaszcza jak będzie obniżenie. W tym momencie jest felga 10,5" z opną 295 na dystansie 17mm i mam obiekcje czy nie będzie trzeć na większej dziurze ;)
Zmiana koloru to 500zł więc jak coś to na kolejny sezon pójdą na srebrno ;) A wyboru niestety nie miałem w kolorze felg, bo dostępne były tylko 8,5" i 9,5", albo w takim kolorze a to już kibel straszny:
http://static.parastorage.com/media/...186429.jpg_256