W F01 nie ma 760.Cytat:
Zamieszczone przez TomekB
Wersja do druku
W F01 nie ma 760.Cytat:
Zamieszczone przez TomekB
Ale takie V8 z biturbo też ładnie gada :)
Pewnie ze ladnie!!! Jedna taka 740-ka poszla na salon i kazdy chcial posluchac silniczka :medit:Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Narazie nie ma.Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
....w olsztynie F01 stało pod budynkiem BMW z 2 dni a 3 dnia jak jechalem to stało juz od drugiej strony po bramą serwisu i miała wkrecony hak do holowania w przedni zderzak :what:
Tego sie wlasnie obawiam w temacie F01. :hah:Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Miałem przyjemność zasiąść w 730d i ogólnie bliżej ją oglądnąć i jestem pod wielkim wrażeniem. O stylistyce można dyskutować (chociaż mi się bardzo podoba), ale wnętrze dla mnie jest po prostu fenomenalne. Wykończenie, komfort foteli, obsługa no i masa bajerów jak head up display, rozpoznawanie ograniczeń prędkości czy kamery z przodu.... po prostu bajka. Jedyny problem jaki się pojawia to jakość. Na ile panom z BMW udało się te tony elektroniki i kilometry kabli dopracować, coby się to za czesto nie psuło. Czas pokaże. Pierwsze egzemplarze pewnie będą miały różnego rodzaju wady, ale myślę że z czasem ładnie wszystko doprowadzą do względnej perfekcji. Niestety nie przejechałem się autem bo był to egzemplarz demonstracyjny, który stoi tylko w salonie. Z tego co sprzedawca mówił, to mamy w kraju tylko jedną F01 na jazdy próbne, ktora krąży po wszystkich salonach, natomiast każdy salon (o ile sobie zamówił) dostanie swoją własną na testy w okolicach lutego :(
Oglądałem dzisiaj F01 i powiem tak:
Z zewnątrz tak jak na zdjęciach - mi się nie do końca podoba. Wnętrze za to bajka. Materiały, wykończenie i design rewelka. Wszystko miękkie, aksamitne, skórka pierwsza klasa, plastiki jak są to też konkretnie wykonane. Trochę miałem wrażenie ciasnoty w środku, nie wiem czy się zdawało czy rzeczywiście. Ale ogólnie bomba. Obejrzałem, zobaczyłem cenę i czym prędzzej udałem się do swojej E38 :D
Oj tak, zdecydowanie wydaje się ciasno. O ile z przodu, można powiedzież że jest po prostu przytulnie i wnętrze cię otacza z każdej strony, to z tyłu jest zwyczajnie ciasno. Tak więc dla mnie tylko F02 :D
Ja wczoraj w Bielsku przez szybke zobaczyłem tylko tyłeczek Fki i hmm przypomina powrót do E38, szczupły, deliktany, chce sie macać - bo E65 to takie wielkie dupsko...