FEVRICYL za 5,5 zeta ,można kupic w sklepach dla Plastyków. Malowałem /barwiłem tym półkę do e32.
Wersja do druku
"Renoskór" w zupełności wystarczy, pamiętaj tylko żeby wcześniej je odtłuścić i wysuszyć.
BTW
Nie zakładaj serducha, to kiera z zupełnie innej epoki a ta co masz dobrze wygląda, tym bardziej że jest w drewnie.
NO WŁASNIE DLATEGO NIE CHCE DREWNIANEJ.
mt2 to o takiej mowisz : http://allegro.pl/bmw-e30-e34-e32-ki...959077225.html
jesli to taka to ona mi nie podchodzi pod wielokliin
Na fotach wygląda ładnie ten twój bolid,ciekawym jak na żywo.
Na żywo lepiej, tak do konca to nie byla czysta no i pare ********k do dopieszczenia, tu gdzies jakas listewka odstaje itp
sprzet grajacy mam ciekawy zamontowany, radio alpine najwyzsza jednostka do tego przód odseparowany dls a tył odseparowany morel (16 tki przod i tył) + subek w zabudowie bagaznika power bass 1kw , dwa wzmacniacze alpine monoblok 1kw i ground zero 0.6 kw na glosniki wnętrza.
Zawias bilstein b8 przod z eibachem + poliuretany w kazdym wahaczu i tylnych sankach ( seryjne lemfordery zrywane byly co 2 miesiace), wydech wykonany przez mgmotorsport, sterownik po chipie +7 km i 40 nm na hamowni wyszlo, cała góra motoru wymalowana w diamantshwarz, i inne dziwadła ktore powstawialem a sam juz nie wiem
e38 fajne!
fajna, tylko ta płetwa :/