Rozwiń myśl?
Wersja do druku
Rozwiń myśl?
Jeśli nie jechałeś nigdy autem typu, Navara, Pathfinder itp. to nie wiesz co Cię czeka... Auto na ramie to masz wrażenia podobne jak podróżowanie w busie...komfort bardzo mały...
Autko fajne Roobs zapraszam na żwirownie i piaskownie - utopimy go po lusterka - GWARANTUJE :bounce:
Ale jak chcesz jeździć tym w terenie to OK jak najbardziej natomiast pamiętaj o jednym auto dostaje w d... i części nie są tanie .
mam kumpla kupił toyotę Land Cruiser i dawaj nią w błoto itd pojeździł ze 3 razy jak zobaczył ile serwis i części od tej pory nie pojechał nią w teren
A do jazdy po ulicach takim autkiem?? fajnie się jeździ bo wysoko ale komfortu nie ma żadnego
PS
ROOBS wybacz miałem tel wyciszony i nie wiedziałem że dzwonisz jak popatrzyłem była 15 - PRZEPRASZAM :yield:
Ja znów nie jechałem Toyotą , myślałem że auta tego pokroju wszystkie są twarde ;)
W pewnych sytuacjach, a często zmieniane jest zawieszenie ( regulowane) są szerokie możliwości ustawień.
ADASIO ja do zabawy w terenie mam Quada do tego bardzo poważnie zapowiada się w tym roku własny skuter wodny więc powodów przybywa. Nie zamierzam tego auta używać tylko i wyłącznie do niedzielnych przepraw:)
Jak chcesz kultową terenówkę, a bardziej suva, bierz Q7 V12 TDI :D