Hahaha również czekałem na to, że odezwie się Adasio :RpS_w00t:
Wersja do druku
Chłopaki po wielu poszukiwaniach, doszedłem jednak do wniosku że kupię diesla 3.0d, w piątek jestem umówiony na oględziny w serwisie.
Mowa o tym autku :
http://otomoto.pl/bmw-730-serwisowan...C31639525.html
730d SPORT PAKIET 06'
Brak grzanej kierownicy (i tak nie można było tego zamówić przy wersji SPORT) czy wentylowanych, masowanych foteli mnie nie przytłacza dlatego proszę o niekomentowanie wyposażenia gdyż je sprawdzałem po VINie i jest mi całkowicie wystarczalne.
Martwi mnie jedynie Comfort Access bo z tego co czytałem to ponoć lubi się psuć oraz czy w tej wersji "Sport" samochód nie będzie bardzo twardy na naszych polskich drogach? dodatkowo przy felgach 20' jak założę na wiosnę...
A taki efekt zewnętrzny chciałbym uzyskać jak już zima nas pożegna (ciemne szyby + felgi) :) :
http://www.ezauto.lv/lv/social_api/b...ortpaket-e65-1
Oj zmienia Ci się, zmienia :roll:
Pisałeś że szukasz auta na dalekie trasy a to nawet łamanych siedzeń nie ma :sad: i to jest wg mnie największy minus tego auta
PS
nota bene na brak wentylacji ponarzekasz w lipcu - zobaczysz hehehe, bo masażu nie ma co żałować
CA bardzo często ulega awarii niestety
I taka sugestia odnośnie wyglądu - jak już idziesz w SL to nerki przód też - a nie tak jak na pokazanym przez Ciebie linku ,
że tył czarny a nerki w chromie bo wygląda to nijako by nie rzec do d..
I proszę nie przyciemniaj szyb - zastosuj rolety jak masz a jak nie to zamontuj bo serio nie pasuje to za diabła do 7er zwłaszcza e65/66
Poza tym auto z CA ma chrom na klamkach co psuje zamysł SL ale to zawsze idzie zmienic
powodzenia w zakupie życzę :kiss:
Podstawa w E65 jak dla mnie są właśnie fotele "komfort", no ale w tym wypadku że jest to Sport Pakiet, jakoś to przeboleje :)
Nerkę z przodu czarną kupować nie będę gdyż kosztuje na allegro 500zł, ale myślę że oklejenie ją czarną folią - czarny mat/carbon będzie najtańszą i najrozsądniejszą opcją, bo nie ukrywam mi też w ogóle nie leży ten chrom.
Szyby według mnie dodają estetyki w takim aucie, a druga sprawa i chyba oficjalnie nakłaniająca mnie do ściemnienia jest "dyskrecja" dzięki której czuje się bardziej komfortowo - lubię kiedy "ja ich widzę a oni mnie nie" - Kwestia gustu ADASIO :)
Wentylację miałem w 745i, tylko co prawda tam miałem jasny środek ale i tak w ogóle jej nie używałem, może dlatego że wydobywał się jakiś "dziwny" zapach podczas tej wentylacji, nie wiem czy to normalne było ale raczej nie, zapach taki "stary i nie świeży".
No co do szyb się różnimy hehe ale są święta nie będziemy się sprzeczać :angel:
A wentylacja siedzeń, u mnie działa tak, że wyczuwalnie i w d.. i plecy leci zimne/ciepłe powietrze i czuć prace mechanizmu ale ze tak powiem jest bezzapachowo
No to kupuj Pan tego czarnucha i w Shadow z nim :devilish:
W piątek zobaczymy co i jak wyjdzie :)
Jestem dobrej myśli.