-
Wow, niezły fart miałeś, tak jak wcześniej pisali, szczęście że nikt nie zginął, auto kupisz, życia już niestety nie da się, także uszy do góry. Zawsze mówię że duże auto to większe szanse przeżycia, dlatego nigdy nie kupiłbym śmiertelnej pułapki typu tico, matiz czy seicento, a ty wracaj do zdrowia i zbieraj na następne 7er
-
Wyobrażałem sobie, że auto będzie wyglądało tragicznie. Dostałem MMSa od Pawła, auto fakt faktem pogniecione ale nigdy bym nie powiedział, że dachowało przy takiej prędkosci. Jednak niemcy się postarali. NAJWAŻNIEJSZE, że jesteście cali. Jutro goń na SOR, bo jak cię puści adrenalina to dopiero zacznie boleć.
-
o fuck no to lipa ale tak jak mówią pozostali nie płacz nad autem bedzie kolejne a ty ganiaj do szpitala i dokładnie sie zbadaj
-
(...) co do sytuacji naprawdę cieszyć się że wszyscy żyją.
-
Dokładnie...gnaj do szpitala na badania...ja miałem wypadek w 2006 roku...co prawda nie samochodowy...zostałem uderzony bardzo mocno w tył głowy...przez 2 dni wszystko było OK tylko trochę głowa mnie bolała a trzeciego dnia zacząłem się przewracać co kilka kroków...szpital,badania,stres i niesamowite nerwy...diagnoza...whiplash...na nasze-efekt byczego bicza i właśnie najczęsciej tej przypadłości nabawić się można w trakcie wypadku samochodowego.Strasznie uciążliwa przypadłość,z której wychodziłem prawie 3 lata.Zalecam bardzo poważnie kontakt z lekarzem...Pozdrawiam i życzę Powodzenia.
-
Jak tam zdrowie?
Szczerze powiem, myślałem, że auto wygląda o wiele gorzej.
-
Dziewczyna czuje się dobrze, co najważniejsze. Reszta pasażerów wesoła także jest git, ze mną też całkiem w porządku, tylko kręgosłup napierdziela, ale już się przyzwyczaiłem - to chyba przez to, że 3 poprzednie auta były na gwincie :)
Szukam klienta na 7er i niestety powoli rozglądam się za jakimś TDI póki nie zarobię na E38 :/
-
jak jesteś studentem i nie masz stałej pracy to E38 nie polecam ;)
pokaż foty po wypadku :/
-
Auto stoi na tablicy, lokalizacja Gryfice, można zobaczyć zdjęcia.
-
no nieźle poobijana może znajdziesz nabywcę powodzenia