I o to chodzi. Przecież trzeba czerpać radość i przyjemność z jazdy :)
Wersja do druku
I o to chodzi. Przecież trzeba czerpać radość i przyjemność z jazdy :)
Tu się zgodzę, poprostu nie czuć takiego zimna jak na skórze ale też troche marznie. Druga sprawa to ze wiele szybciej się ogrzewa z temp ciała dlatego wiele osób twierdzi że nie marznie. Proponuje pozostawić samochód przez 8 godz na mrozie 15 C i przemrozi cały fotel wraz z konstrukcją i gąbkami. Miałem tez kiedyś 528i na welurze bez grzania, także informacje nie są wyssane z palca.Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Ja grzania u siebie użylem słownie ze 3 razy, w fotelu pasażera to już częsciej bo każdy chce zobaczyć jak to działa ;)
Moja Pani nie wiedziała o tej opcji i kiedys, gdy jej włączyłem (tak ukradkiem) po kilku chwilach stwierdziła, że chyba ma gorączke ponieważ nagle zrobiło jej się gorąco ;D ;D
Ja wypowiem sie w takim sposób abyś mnie najlepiej zrozumiał - jeżeli Twoja E65 nie miałaby grzanych foteli i byłaby w cenie (osiągalnej dla mnie :D) to i tak bym ją kupił :)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Jednak fakt że grzanie itp powinno być w standardzie - bo chyba nawet w E38 było !?
Co do materialy to si ejuz wypowiedzialem :D
nie wszystkie E38 maja grzanie wiec to tez nie jest standard ;D
Za małolata pracowałem w Mc Donald's, przyszła pewnego dnia pani i zamówiła cheesburgera bez sera. :x Na nic zdały się Nasze tłumaczenia, że to bedzie hamburger i nie musi dopłacać do cheesburgera. Chciała Cheesa bez sera to zapłaciła 40 gr więcej. Nasz klient Nasz PAN ;D
Płacisz wymagasz i dlatego w wyposażeniu BMW zdażają się takie dziwne konfiguracje. ;)
Z 10 lat temu spotkałem E32 z niezłym wypasem (skóra, Asc, rolety ble ble ble) aaale bez klimy, bo sobie niemiec taką wersje zarzyczył !Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
gdybym kupowal nowe tez bym z wielu bajerów zrezygnowal, np z fabrycznej nawigacji ktora kosztuje majątek, niegada po polsku i kazde inny tom tom za 500zl jest lepszy, tyle ze niewbudowany w auto, i jak czesto jej uzywamy?? wtedy mozna do tej szybki przyczepic no chyba ze ktos nacodzien jezdzi po masło do sklepu z nawigacją
Ja akurat lubie navi - pare słów po niemiecku czy angielsku to chyba każdy załapie - po za tym co ori to ori :D Nie lubie żadnych dodatków jak np tom-tom ;) Chociaż przyznam ze chyba przeginają z dopłatami za to...
Wracając do foteli grzanych czy nie to okazuje się , że każdy fotel w E65 jest grzany nawet Italiano. Koszt prdukcji fotela grzanego od niegrzanego jest znikomy dlatego każdy jest grzany ale już nie każdy ma "oficialny" przycisk grzania. Nie opłacało się w E65 robić oddzielnej lini dla foteli niegrzanych !!