to w koncu gdzie sie spotykamy? :D
trza jakos zaplanowac dojazd, lub ustawimy sie gdzies, gdzie wszyscy miejsce znaja,
i np ok 11, a o 12 wylecimy do tej restauracji juz w pewnej grupie?
jak myslicie? :D
Wersja do druku
to w koncu gdzie sie spotykamy? :D
trza jakos zaplanowac dojazd, lub ustawimy sie gdzies, gdzie wszyscy miejsce znaja,
i np ok 11, a o 12 wylecimy do tej restauracji juz w pewnej grupie?
jak myslicie? :D
Mam jeszcze jedną propozycję, żeby się niee przebijać do siekieki tamtędy możemy się ustawić na nowiutkim parkingu pięknie położonym przy kampusie studenckim SGGW przy ul. Nowoursynowskiej. I z tamtąd mamy obok dolinkę i wylot na siekierkowski w stronę tej restauracji.
??????????? :P
w niedziele moze nie bedzie tragedi, ale mi to obojetne, dostosuje sie do wiekrzosci ;D
Cytat:
Zamieszczone przez Jarząb;-)
Tylko pamiętaj ,że w niedziele też są zajęcia ;D
Może i są ale wątpie, żeby było zapchane, zresztą to dla mnie wszystko jedno gdzie.
Może był i gdzie indziej. ;)
byłem dziś w tej restauracji i babka nie chce zablokować parkingu więc lipa ale jest w okolicy jeszcze jedna gdzie w wekend jest zawsze dużo miejsc jutro dodam zdjęcia i wogóle
byłem dziś w tej restauracji i babka nie chce zablokować parkingu więc lipa ale jest w okolicy jeszcze jedna gdzie w wekend jest zawsze dużo miejsc jutro dodam zdjęcia i wogóle
to chyba kolego nie wiesz jak SGGW potrafi być zapchane na zjeździe w weekendCytat:
Zamieszczone przez Jarząb;-)
Proponuje bez komplikowania pod CSW ;) Potem sie zabaczy ;D
to i ja zawitam :) od tak żeby kolega Neuf'em i Krzywy nie czuli się samotnie na trasie :hihi:
P.S
Może tym razem nie zgubie kierunkowskazu :cool: