A dzwoniles do Moto Arena ? Pierwsza turbina kosztowala mnie po oddaniu starej 3tys a druga juz po znajomosci 2,6tys zl ;) Oczywiscie nowe oryginaly Garrett z gwarancja.Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Wersja do druku
A dzwoniles do Moto Arena ? Pierwsza turbina kosztowala mnie po oddaniu starej 3tys a druga juz po znajomosci 2,6tys zl ;) Oczywiscie nowe oryginaly Garrett z gwarancja.Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
nie nie dzwonilem , mieszkam w DE i ma tu pod nosem servis ,mowie jak jest,dwa lata gwarancji ;)
zadzwon do bmw i zapytaj sie jaki koszt ;)
No tak kupiles w BMW turbine Garretta za podwojna cene. Tu tez daja 2 lata gwarancji :)
spoko dam rade ;)Cytat:
Zamieszczone przez mavic
Bys kupil nowa w salonie to bys nie narzekal, a tak to trzeba sie liczyc z kosztami przeciez to auto kiedys kosztowalo tyle co dom.
Taki byl zart kiedys o turkach ktory mi bardzo tu pasuje: Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce:
"TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY".
Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".
- Zaraz nam to odszczekasz! - zawrzaśli Turcy wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... i na tym zakoncze ten temat ;)
Temat wątku brzmi : "Do właścicieli 740d - Serwis 740d - same konkret"
Będę kasował wszystkie posty OT
Wracam do wątku 740d jeżeli chodzi o te filtry do turbin co wcześniej pisałem to nie tak sie nazywało ta część co się wymienia co 100 tyś nazywa sie DEPARATOR OLEJU -jakos tak i koszta 1040 zł + robota bardzo trudna robota
SEPARATOR OLEJU ŹLE NAPISAŁEM PRZEPRASZAM
strasznie sporo ...ta czesc to max okolo 160zl.. ale moze w 730d jest inny