-
Siemanko, dawno mnie nie było, do 7 wpadło parę zmian :apple:
BH
Dokładka Alpina
Listwa US zamiast przedniej tablicy + skręcenie "trochę gwintu" :star:
Wyszło to mniej więcej tak :
Felga została "odświeżona" szału nie ma, nic mi nie przyszło do głowy aby to skomponować razem z kolorem tej budy, nic szczególnego, srebro z grubym ziarnem
I po dystansie na przód i tył po 30mm :apple:
-
Podoba mi się pół na pół Twoje auto:)
Plusy wg mnie to:
- Koła świetne - nieźle naciągnięte oponki i ciekawy "gruboziarnisty" lakier
- gleba i dystanse bardzo dobre - już chyba bardziej się nie da go skręcić;) A nawet jeśli by się dało, to już wygląda debilnie, jak koło zaczyna się chować w nadkolu - tak jak masz jest rewelacyjnie
- pomarańczowe kierunki to też dobry pomysł
- naklejka na przedniej szybie - całkiem fajnie to wygląda
- kolor auta całkiem fajny
A miinusy:
- dokładka zderzaka - bardzo mi się nie podoba
- progi poliftingowe lakierowane - jak wyżej - tym bardziej widać, jak bardzo są "pofalowane"
- ogólnie czarną nerkę lubię, ale w wersji z chromami przy oknach i na zderzakach po prostu mi to nie pasuje:/ Do shadowa tak, ale nie tu.
- brak zmian we wnętrzu - nic szczególnego tam nie widać. Poza kierownicą M-pakietu żadnego "ekstrasu" tu nie widać
Ale ogólne wrażenia na plus;)
-
Widzę, że ostatnimi czasy dokładka Alpiny to popularny mod, przy takiej glebie robi robotę bezbłędnie. BH i usunięcie tablicy dopełniły klimatu czarnego frontu, teraz aż się prosi o SL bo te chromy na zderzaku gryzą się strasznie z resztą. Naklejka na szybie do wywalenia. Wrzuciłbyś foty z boku i tyłu na tym setupie.