Widziąłem na czarnych widziałem od pierwszych właścicieli i szczerze to ja juz wole od 10tego z niemiec :) - Oczywiście uogulniam :)
Wersja do druku
Widziąłem na czarnych widziałem od pierwszych właścicieli i szczerze to ja juz wole od 10tego z niemiec :) - Oczywiście uogulniam :)
A czemu ma być nie można?
Skoro auto od iluś czasu ma tego samego właściciela i nic się nie zmieniło w kwestii zmiany właściciela,nr pojazdu,regionu zamieszkania itd
to nie ma potrzeby ani przymusu zmiany tablic z ''czarnych" na 'białe"
Luz,
myślałem, że z blachami jak z dowodami osobistymi :)
Do dnia gdy ktoś nie przerejestruje (nawet z ojca na syna gdy adres ten sam) zostają stare czarne...
Czyli można przewidzieć,
że ostatnie auto na tych blachach za kilka dekad będzie bóstwem i może je pokażą w TV, nawet jak już nie będzie stało na kołach, tylko leżało ...
yyyyy raczej nie..
Ale to nie tak że czarne tablice to rarytas jakiś, po prostu auto nie przerejestrowane itd, ale nie ma to nic wspólnego z jego stanem technicznym czy wyposazeniem
DOKŁADNIE ! Conajwyżej można sie spodziewać że jest umęczone przez polskie drogi i mechaników i druciarstwo etc ...
Ja jestem założycielem strony na fb "Czarne Blachy" i powiem wam, że jest sporo ludzi, których kręcą te stare tablice. Mają swój urok, ma się wrażenie patrząc na auto jakby cofnęło się w czasie.
Jest firma, która wykonuje takie tablice na zamówienie - chyba sobie sprawię jedne i będę zakładał na zloty ;D