nio malina ;)
Wersja do druku
nio malina ;)
No i teraz jest OK :P
http://images32.fotosik.pl/400/328283b3e8c6c4f1m.jpg
no i w całej okazałości :)
Gitarka!! ;D
miodzio :P
Patrząc na te poobniżane autka coś mnie zmusza do zrobienia czegoś ze swoim standardem (szczegolnie z przodu) :) Ale to już zostawię sobie na wiosne :)
Powiem tyle szacun sporo pracy wlozone i jeszce jedno ja mam tak ze sam musze wszystko skladac i rozbierac ale lakierki sie nie naiuczylem (lipa) i czlowiek jest zalezny zawsze od kogos !!
efekt koncowy PYDA pelen szacun
U mnie autko do lakierowania rozebrałem sam - lakiernik dostał furę tak jak jest na zdjęciach tylko u niego zdjeliśmy drzwi ... a składanie - robiłem wszystko sam i jeszcze się nachodziłem sporo , bo środek leżał w domu i z 2 piętra troszkę się naspacerowałem ale i pomyłem wszystko tak jak chciałem :)
Standard to jak motorówka na pełnej predkości :DCytat:
Zamieszczone przez Damias
To jest dobry pomysł. Jak się ma wszystko na wierzchu to o wiele łatwiej zadbać wnikliwie o czystość ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Ja tesz bym tak chcial a wiesz jak jest na poczatek ida samochody klijentow teraz e 46 robimy prawie 5 tygodni po 10 h dziennie dwie osoby klijent to fanatyk marki i chce perelke wszsystko na maxa wypasnie kolki wymienione na nowe a pod listwami lakier umyty i wypolerowany zabezpieczony wszystkie profile zamkniete zakonserwowane i wysluszone wszystko SZOK tesz kiedys tak bende mial <LOL> :D :D :D