brak słów.............
Wersja do druku
brak słów.............
Zavoli: wierz mi że wyleczyłem się z inwestowania w stare samochody tym bardziej że znajdą się tacy (obojętnie jak dobrze to nie będzie zrobione i na jakich podzespołach) którzy sie dopatrzą agrotuningu porównując do zwieśniaczonego samochodu oklejonego dokola kajakami i siatką ogrodową. Poza tym doposażanie E38 nie jest niczym skomplikowanym.
czytam i sie smieje... Panowie, bez obrazy dla niektorych, ale wielu uzytkownikow tego forum jezdzi zajechanymi e38 kupionymi za 7-10tys , z konajacym zawieszeniem i innymi efektami zaniedbania, ale mysla ze zlapali pana Boga za stopy, prestiz, vip i w ogole... i zaczyna sie wywyzszanie nad innymi... ale zwroccie uwage ze ceny takiej naprawde zadbanej Calibry, siegaja cen 750iL w bdb stanie, wiec nie rozumiem skad ten najazd.. bardziej sie smieje z tych co lataja zajechanymi bmw 5,7 , niz tych co jada zwiesniaczona Calibra, ale mimo wszystko technicznie zadbana . 70% tego forum takze ma "tuningowe " lampy z allegro , jakies smieszne wydechy ala alpina b12 czy tez m5 ... ale to jest wporzadku bo to bmw... :) zycze wam zeby bejce szydercow dojechaly takich lat i cen jakie ma model Calibry ... Kolega wrzuci lusterka oryginalne, lampy tylne rowniez , jakies Alu oplowskie , tez oryginaly i auto z pewnoscia zyska i pojdzie do jakiegos szczesliwca :) sam tez osobiscie chetnie wrocilbym do czasow Cali. Pozdrawiam.
Calibra sprzedała się tak jak stoi 4 godziny temu. Kupiec nawet się nie targował specjalnie a mi tylko żal że poszla tak tanio :(
Jedno jest pewne - nie mam siły pakować kasę w kolejnego strupa i z siódemki na pewno nie zrobię tak ładnego auta jak ta calibra, gdy odprowadzałem ich do trasy w kierunku domu to za siódemką się ludzie nie oglądali, za to cali przyciągała uwagę każdego, nawet moją :(
Pozostanie żal chyba...
[QUOTE=Grzesiek740;350145]czytam i sie smieje... Panowie, bez obrazy dla niektorych, ale wielu uzytkownikow tego forum jezdzi zajechanymi e38 kupionymi za 7-10tys , z konajacym zawieszeniem i innymi efektami zaniedbania, ale mysla ze zlapali pana Boga za stopy, prestiz, vip i w ogole... i zaczyna sie wywyzszanie nad innymi... ale zwroccie uwage ze ceny takiej naprawde zadbanej Calibry, siegaja cen 750iL w bdb stanie, wiec nie rozumiem skad ten najazd.. bardziej sie smieje z tych co lataja zajechanymi bmw 5,7 , niz tych co jada zwiesniaczona Calibra, ale mimo wszystko technicznie zadbana . 70% tego forum takze ma "tuningowe " lampy z allegro , jakies smieszne wydechy ala alpina b12 czy tez m5 ... ale to jest wporzadku bo to bmw... :) zycze wam zeby bejce szydercow dojechaly takich lat i cen jakie ma model Calibry ... Kolega wrzuci lusterka oryginalne, lampy tylne rowniez , jakies Alu oplowskie , tez oryginaly i auto z pewnoscia zyska i pojdzie do jakiegos szczesliwca :) sam tez osobiscie chetnie wrocilbym do czasow Cali. Pozdrawiam.[/QUOT
x2 (10znaków)
x2 (10znaków)
A moim następnym samochodem w Szwecji będzie własnie calibra o i tyle w temacie