Może ktoś ostatecznie potwierdzić, że ten z końcówką 095 posiada (lub nie) na stałe wbudowaną obsługę spryskiwaczy lamp i halogenów ?
Wersja do druku
Może ktoś ostatecznie potwierdzić, że ten z końcówką 095 posiada (lub nie) na stałe wbudowaną obsługę spryskiwaczy lamp i halogenów ?
jutro spiszę mój nr gm
Walcząc dalej z instalacją spryskiwaczy, zauwazylem ze u mnie spryskiwacze dzialaja jakos inaczej niz wg tego co czytalem na naszym forum czy w internecie. Kiedy wlaczam swiatla i psikam na szybe to za pierwszym razem psika mi na szybe i lampy a potem przez 2-3 minuty tylko na szybe i dopiero po jakims czasie na lampy. Winowajcą slabego spryskiwania byly przytkane zaworki ktore potraktowalem sprezonym powietrzem i wtedy puscily, oraz przytkana lekko pompka. Niestety, spryskiwacze halogenow bede musial sobie na razie odpuscic gdyz zlamal mi sie plastikowy kruciec na pompce i musialem go zaslepic. Jak na razie dziala sprysk swiatel. Czy jest mozliwosc ustawienia w kompie zeby pryskalo na swiatla za kazdym razem albo co 5 raz tak jak u wszystkich?
Może mi ktoś potwierdzić, że to jest pompka, która będzie pasowała również do E32 V8?
http://allegro.pl/pompka-spryskiwacz...505105623.html
Zależy co chcesz czy lampy czy halogeny?ori od v8 ma dwa wyjścia i sterowana jedną kostką. Podobnie jest z m30 z wyjściem na jedna kostkę pzdr
Chciałbym i lampy i halogeny oczywiście, ale kompletnie pojęcia nie mam jak ta pompka w V8 wyglądała. W RealOEM znalazłem tylko info, że była wymienna z tą, która wkleiłem i stąd moje pytanie.
Pompka z tej aukcji jest przeznaczona do M30 więc na bank nie podejdzie do V8, chociażby dlatego że ma za cienkie wejście i tylko jedno wyjscie.
Mógłby ktoś podrzucić jakieś foto tej właściwej pompki żebym chociaż wiedział czego mam szukać?
Zdjęcie było na moim wątku, ale zniknęło (nie wiem czemu??)
Tuczi, tak na szybko, jak wpiszesz w google: bmw e32 mario80, pompka - to wyjdzie zdjęcie w pudełku mojej (trzy wejścia/wyjścia), którą kupowałem w zeszłym roku.
Masz na myśli to?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...978ec47d4b.jpg
W M70 była taka sama pompka jak w M60?