Paweł lepiej używkę za 500-700 zł z gwarancja rozruchową :) jak ogarniesz i będziesz chciał jeszcze sprzedać daj znać :) pewnie jeszcze trochę czasu minie jak coś znajdę
Wersja do druku
Dealer, przez ten DD nie kupiłeś auta od Oleja?? ło hoho, z takim podejściem to nie kupisz żadnej e66... ;)
Kurcze śledzę temat i trochę jestem w szoku...nie znam się kompletnie na e65 ale jak czytam o tych "normalnych" usterkach to jestem trochę przerażony..
Tomek może poszukaj czegoś w de. w końcu nie masz daleko... własnie mineło dwa lata jak zapłaciłęm za moje e 38 11900eur. ale nie żałuję bo przejechałęm nią ok 40000tyś km i oprócz normalnego servisu wsadziłęm ok. 2000 w tym 500zł za regenerację felg..wychodzę ze w 90% za dobry samochód w niemczech poprostu trzeba wybólic a u nas na odwrót ukrywanie usterek kombinacje i jak tylko najlepiej przekręcić kupca...nie żałuje że przepłaciłęm..zaznaczam to moje zdanie..Ps. wytrwałosci Tomku w poszukiwaniach!!
Poprostu najlepiej by kolega szedł do salonu!!! Nierozumiem tylko jak mozna pakowac tyle kasy w samochody co "niby"większość uzytkowników uzywana na weekend,a Niby Kryzys.
Parę opini już słyszałęm ale pocieszam się tym ze od ludzi którzy wolą kupić nowe za takie same diengi..
Olejus a jaką monetę chcesz za E66??? Napisz na pw :)