To ja w takim razie juz nic nie wiem,chyba poszukam poprostu rolety z przedlifta....
Wersja do druku
To ja w takim razie juz nic nie wiem,chyba poszukam poprostu rolety z przedlifta....
Ona musi ruszyć. Zadzwoń do mnie jak będziesz przy aucie to Ci pomogę bo tak łatwiej ;) i nie musisz nic kupowac bo ja mam pprzedlifta a juz cale wnętrze polift
Panowie potrzebuję życzliwego kolegi który strzeli mi fotkę kostki(czarna) rolety elektrycznej która wpinana jest w sterownik od roletki przy tylnym nadkolu...
(Posiadam roletę ale mam uciętą kostkę i nie nie wiem na który pin dać + i -)
Z góry dzięki za pomoc
HELPpppppppp.....temat stary ale nie ma opisu do mojego problemu w tym temacie 😞 Zakladam roletę do przedlifta a przycisk mam ten nowszy na 5pin z kolorami:szary z czerwonym paskiem,brązowy z czarnym,bialy,zolty i fioletowy z bialym paskiem w zolte plamki- i z tym ostatnim mam problem bo pozostale polaczylem a tego nie wiem gdzie ....do kolegow od schematów możecie podpowiedzieć?
czy może ktoś zna jednak poprawny numer OEM tych pinów do wtyczki na panelu ? :-) bo nie wiem co zamawiać..... na REAL OEM tych pinów jest chyba z 10 do wyboru :(
http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...91#61130005197
który z nich to ten wlasciwy ?
no dobrze, piny ostatecznie znalazłęm, wszystko przygotowałem.... wyjmuje panel i wtyczke nz panelu, mysle sobie bedzie OK bo moj to bida wersja tylko przycisk DSC na panelu :P... ale odwracam wtyczke a tam wszystkie piny zajete.... te dwa co mialy byc wolne, wolne nie są... w jednym siedzi szaro-czarny kabelek.... czyzby więc mam już poprowadzone kable do rolety ?? okaże się jak zdejme kanape i polke... jezeli jednak sie okaze ze nie ma instalacji pod rolete, to w takim razien do jasnej ciasnej jak to podpiac pod wtyczke w panelu ??? :-)
Załącznik 7971
Odkopuję temat, mam roletę panel z przyciskiem chcę zamontować w polifcie w którym rolety nie było. Ma ktoś wiedzę bądź zdjęcie gdzie podpiąć 2 przewody w panel? Czy w tym obwodzie jest bezpiecznik i ewentualnie który to numer, dziękuję za pomoc.