:sarcastic: jak Ty to założyłeś :D ja bym pomyślał o halogenach a nie o wlotach których nie wiesz gdzie zamontować :p
Wersja do druku
:sarcastic: jak Ty to założyłeś :D ja bym pomyślał o halogenach a nie o wlotach których nie wiesz gdzie zamontować :p
Z tymi wlotami to dałeś czadu ;) Popatrz na zdjęcie nad moim postem to będziesz widział ja to ma wyglądać ;)
o w mordę , ściągnij to proszę Cię :faint:
Co mogę powiedzieć dokładkę Dzuda wiem jak zamontować powinienem wyciąć tą czarna dokładkę z dołu po bokach i dopasowac ale chciałem uzyskać efekt by wyglądało troszkę niżej zanim zamontuje nową zawieche.Lepiej by to pewnie wyglądało z srebrnym grillem a co najważniejsze z szeroka morda wiec rozumiem wasze poirytowanie.Na live nie wygląda aż tak zle
Dzuda halogeny w drodze ;p o tym pomyślałem głównie te halogeny co sa obecnie niszczą wygląd.Myślę że jak wytnę miejsce na wloty jak trzeba i zamontuję halogeny jak dostanę je do rąk to efekt będzie inny.Błagam nie linczujcie mnie i nie przekreślajcie mojej osoby i Bawareczki.
Rozumiem i szanuję wasze zdanie ;p brałem pod uwagę wszelką krytykę jak i dobre rady inaczej nie było by mnie wśród was;p.Myślę że głównym problemem sa halogeny ;/ no ale jak tylko będę je miał to zamontuję.
Kolego stuktrotnie lepiej jednak by wyglądały te wloty na właściwym miejscu wloty to coś ale tak założone wyglądają dziwacznie.
No na wloty polowałem bardzo długo a udało się je wyszarpać za 4 piwa.Oczywiście wiem jak się je montuje ale chciałem uzyskać efekt małej gleby myślałem że taka modyfikacja pomoże zważywszy na to że przód jest wysoko.Jak zamontuję halogeny i poprawie wloty i udokumentuję to ;p.
Ja daje skrzynkę :D I jeszcze po rękach będę Cię całować :D