Będę ogarniał i wklejał fotki, także spokojnie.
Wersja do druku
Zdj nie oddają tego co to auto robi z człowiekiem co ja gadam dla zwykłego człowieka to stare ale zadbane auto dla ludzi tacy jak my to cudo na kółkach . Gdy ją zobaczyłem w Ślesinie to było coś pięknego chyba lepsze od najpiękniejszej nagiej kobiety rzucającej się w moje ramiona :d.
Skórka mięciutka i pachnąca (naprawdę pięknie pachnie) śladów zużycia nie zaobserwowałem wygląda jak nowa usiadłem pomacałem zakochałem się cena w tedy wdg mnie bardzo niska jak za taki stan auta niestety nie miałem takich oszczędności ale z z poprzednim właścicielem bardzo sympatycznie się rozmawiało zresztą nie oszukujmy się przez pewien czas spora grupka osób wręcz okupowała to auto i zanudzała dziadka swoimi pytaniami.
qba gratuluje udanego zakupu jak najszybciej na żółte blachy, dbać i cieszyć się dalej cudownym egzemplarzem
Cudo ;] (10 znaków)
Jestem zaskoczony wyglądem tego auta niesamowite ;p że jeszcze tak piękne egzemplarze się uchowały ;p.
Z zewnątrz pozostało chyba jeszcze tylko odświeżyć felgi albo całkiem je wymienić na Styling 3 lub 4. Ewentualnie pokusić się o RC 17".
~ wysłane poprzez Tapatalk
Regeneracja takich 15" polegająca na szkiełkowaniu + malowaniu proszkowym to koszt 400, maksymalnie 500zł. Doliczyć trzeba jeszcze jakieś 50zł na nowe znaczki i po sprawie. Osobiście jednak skłaniałbym się ku RC. Felga piękna i co najważniejsze w Twoim przypadku oryginalna z palety BMW. Może na następny sezon...
RC-ki? Hm no nie wiem,musiał bym ich tu zobaczyć.
Na pewno by pasował sytling 4....
Rc mogłyby być fajne, ale bez połysku, poprostu zwykłe srebrne. Polerowane ranty itd, wyglądałyby śmiesznie z olbrzymimi chlapaczami i z seryjną zawiechą.