-
Ech, po raz pierwszy mi się to zdarzyło. Największy ból to taki, że autko w życiu nie widziało lakiernika. Oby ten błotnik z ebay pasował odcieniem. Wtedy chwilka i autko będzie znowu zdrowe.
Akcje ze spódniczkami zawsze ogarniałem bez problemu :cool:
-
Nie martw sie powinno byc ok z doborem blotnika ..
Hmm ja do siebie kupowalem maske i tylnia klape .. No i generalnie jest lekka roznica lakieru albo moze nie lakieru a blasku , ale mysle ze niedlugo cale auto po polerce nabierze jednolitego blasku
-
pierwsza komunia , pierwsze śniadanie , pierwsze złamanie otwarte , pierwszy błotnik do wymiany :)
zawsze jest ten pierwszy raz :)
-
Witaj
Niestety czasami się to zdarza.
Człowiek zobaczył pięknął kobietę, zamyślił się i trach zaraz szkoda a jeszcze do niczego nie doszło. :hug:
Najważniejsze to znajdź ori blotnik, można go odpowiednio polakierować. Przed naprawą zrobić zdjęcia i po sprawie jakby jakiś przyszły kupiec się pytał.
Ogólnie fajna Becia. Fele I - klasa
-
-
No pięknie!
Widzę, że masz te same "choroby", co ja: E24 i E38 :D
-
pięknie zadbane maszyny :)
-
Witaj Gasper. masz ładną brykę. Ale te zdjęcia środka to chyba robiłeś w mojej bemie ;D wszystko to samo szok! jak bym siedział u mnie..
Felgi-1 klasa. Gratuluję udanego zakupu , znam to uczucie bo też mi się poszczęściło i teraz śmigam wygodnie. Trzym się!
-
-