-
musze sie przejechac e32 bo jeszcze nie jezdzilem tym, jak sie ma taki samochod do e38, e39? czy jest przepasc technologiczna jesli chodzi o komfort i prowadzenie czy moze taki samochod sluzyc do jazdy codziennej ? jak ktos kto sie przesiadl z e32 do e38 czy ma oba samochody moze to ocenic?
-
Wg mnie E32 jeździ się lepiej niż E38, mniej czuć gabaryty i wagę auta.
Co do ergonomii E38 jest lepsze. 750 w obydwu modelach jest... powalające.
Co do przebiegów rocznych, to myślę, że około 5 tyś rocznie to jest minimum co powinien przejechać samochód, który nie stoi w suchym garażu 24h.
Zielonego E32 750iL w takim stanie właścicielowi oczywiście zazdroszczę :-)
Zgadzam się, że kolor raczej nie trafiony dla tego modelu...
-
ja mam porównanie tylko z E39 ale IMO E32 jest takie "sztywniejsze" - sztywniej chodzą pedały, kierownica itp. mi to osobiście bardziej odpowiada. Co do komfortu jest porównywalny, E39 jest trochę cichsze, ale E32 przyjemnie i stonowanie mruczy. Nie wiem jak E38 ale E39 ma za to niższej jakości plastik niz E32...
-
Panowie userzy, dalsze przepychanki i wymiana poglądów odnośnie słuszności zakupu E60 czy zakupu dywaników do E32 będą odpowiednio nagradzane.
-
Odświeże kotleta:)
Auto znalazło nowego właściciela. Tu link do innego forum KLIK KLIK :)
-
z opisu tam to jest ktos kogo nie za bardzo stac na taki samochod, ale miejmy nadzieje , ze mu bedzie sluzyl...samochod z 90roku , a klient jeszce marudzi , ze musi dywanik wymienic albo maske umyc, troche tragedia bo to nie samochod dla centusia, ale lepiej jak taki samochod jezdzi nizby mial stac ....podobnie dramat bo cos mu puka, no sorry ale wymienic lacznik czy cokolwiek innego to nie sa koszty zeby z postronkiem do lasu isc, skad wezmie kase zeby zalac bak jak malo sie nie pochlasta , ze spryskiwacz nie dziala w ponad 20letnim aucie? dziwne to....
-
Wynika z tego, że nie znasz qby i nawet nie pokwapiłeś się, żeby coś o nim się dowiedzieć... i na dodatek jeździsz "dizlami"... :)
-
Guner, jak chcesz komentować nowego właściciela to zapisz się na tamto forum i komentuj do woli. Tutaj tego nie rób. OK?
PROSZĘ O ZAKOŃCZENIE OFF TOPIC
-
Sie ma się rozumieć... i tak liczyłem się z "ostem" :)
-
Ostów nie będzie dopóki liczysz się z Nami.