no własnie troszke lipa :(
Wersja do druku
no własnie troszke lipa :(
Witam
Mam problem z telefonem gubi mi zasięg, jest pełen a nagle brak i świeci mi się na czerwono. Po odpaleniu jest zasięg chwilę jadę i niema a za jakiś czas wskoczy na chwilę i znowu nie ma
pozdro
zobacz czy przewody przy wzmacniaczu antenowym (tylny lewy słupek) są poluzowane
Jak włącze zapłone po chwili wyświetla mi na telefonie napis SELEC SERVICE, wchodze w menu, wybieram sieć i telefon działa ok ale po wyłączeniu zapłonu to samo, znowu każe wybrać sieć, da sie jakoś zapisać wybraną sieć
Witam,
A ja mam taki problem
Wszystko pieknie działa ale jak chce rozmawiać na głośnomówiącym to ja kogoś słysze ale ten ktoś mnie nie słyszy... o co kaman?
Dopiero moge normalnie odbyc rozmowe podnosząc słuchwke i normalnie rozmawiac przez telefon
Cos jest nie tak z mikrofonowem w podsufitce.Dokładnie obok lampki centralnej w przedniej częsci kabiny obok lusterka.
Wymieniana była podsufitka może coś się odłączyło podczas zakladania sprawdze to ;)
a ja wczoraj uruchomilem telefon w swoim kopciuchu.... starter orange za 5 zeta, zapinamy i ...... dziala od pierwszego wlaczenia. Zaskoczeniem bylo ze w momencie podlaczenia do sieci orange sam zmienil menu na polski...wow :-) orange dlatego ze mozna bezplatnie aktywowac usluge wazne konto przez rok, czyli nie trzeba co jakis czas doladowywac :-) tak wiec od wczoraj telefon w limo czynny :-)