-
No Wojtku dacie radę zmobilizuj Anatola i wspólnie coś wymyślicie na pewno ;D
To w końcu centrum, więc na pewno będzie więcej autek jak w Zabrzu jest więc większe pole do popisu. Będziemy was wspierać mentalnie i oczekujemy jakichś początkowych propozycji... ;)
-
No i zastanowcie sie nad jakims noclegiem dla ludzi z dalszych stron - ja mam ze Zgorzelca ponad 550 km - najkrotsza i najgorsza droga. Jadac autostrada - mam ponad 600 km :/
-
To na pewno lepiej mknąć autostradą, bo na tych krótszych niby trasach dołożysz strasznie czasowo...
-
panowie, powiem tak co zorganizujemy to zorganizujemy, ale jak moge cos dodac od siebie to walal bym pobawic sie np w takim miejscu nocleg tanizna, mozna troszke wypic pobawic sie, parking duzy, sceneria dla fotek zajefanja, i ogolnie wolalbym cos chlapnac, wyspac sie, rano cos zjesc i wracac, a chcodzenie do np restauracji pozniej do holetu czy odrazy wracac troszke mi sie niewydaje, takie 1 dniowe agrowczasy + biesiada z ogorkiem kiszonym i hlebem ze smalcem :hah: a pozatym 29 marzec to bedzie 3 dni po moich urodzinach wiec i koledzy z klubu by sie zalapali :D
-
-
Super pomysł, ale chyba jeszcze nie tym razem. Koledzy chcą spocik w Wawie, a nie zlocik w Broku (choć wiem z własnego doświadczenia, że jest tam fajnie).
Program widzę np. tak:
- zbiórka na jakimś dużym parkingu,
- przejazd np. pod PKiN (tam też jest duży parking, ale czasami piloty z kluczyków nie działają)
- wjazd na 30 p. i podziwianie panoramy,
- przejazd do knajpy na żarcie (z możliwością ewentualnego nocowania)
- pożegnanie i powrót do domu (niektórzy rano)
I to wszystko. Na spotach "pijaństw" jak do tej pory nie było :)
-
niechodzi mi koniecznie w broku, ale o jakies miejsce w tym stylu a dalem tylko przyklad
-
Wojtku zgadzam się z tobą, a pijaństw na spocikach raczej nie bedzie chyba że miejscowa ekipa zrobi sobie po spotową bibkę... ;D
-
Wojtek a możesz dać link na jakieś noclegi do 120 zł za dobę :D
-
witam, jakby co, to mogę pomóc w organizacji :)
widzę to jakoś tak:
- parking supermarketu - spotkanie
- parking pod teatrem narodowym i przejazd wawą dwoma pasami ruchu.
- restauracja z parkingiem
- ostatnie pogaduchy
- rozjazd
:cool: