Kolego..Cytat:
Zamieszczone przez Flashpointman
Szyby miałem zawsze opuszczone i przednie i tylne :) a na dzień dobry mówiłem jaka jest sprawa.
Wersja do druku
Kolego..Cytat:
Szyby miałem zawsze opuszczone i przednie i tylne :) a na dzień dobry mówiłem jaka jest sprawa.
A jeśli nawet to ciekawe jak na fotkach zmierzyli że jest mniej niż 70% przepuszczalności światła ?
Kolego, ale nikt nie pisze, że mają jakieś taśmy z kamery :)Cytat:
Zamieszczone przez DoDominik
Moim zdaniem poprostu sprawdzają klientów stacji podejrzanej..
Po to pewnie mam prztyjechać i ocenia moj stan samochodu :)
Kolego ArekLand- skoro nie wiesz o co chodzi to po co wypisujesz takie bzdury??Cytat:
Zamieszczone przez ArekLand
Dokładnie tak
A w razie wpierać że nie wiedziałeś że to nie legalne jest :D a ten gościu nic nie mówił :P
No tak też zrobie:)Cytat:
Zamieszczone przez DoDominik
płąciłem normalnie i tyle a samochod sprawdzał, wszystko okej :) oprocz własnie szybek..:)
To raczej nie jest jego zmartwienie jak dostał przegląd. Wstawiasz auto na stacje, oddajesz kluczyki, a po wszystkim płacisz i dostajesz furę. A że chłop podbił przegląd w aucie z ciemnymi szybami, to już on się będzie tłumaczył a nie właściciel.Cytat:
Dobrrze piszesz:)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Ja bym pojechał ale na pewno nie BMW ;D
Nie ma takiej opcji. Przyjęcie mandatu=przyznanie się do winy (nie do cofnięcia)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
No i masz odpowiedź oby tylko nie mieli monitoringu na stacji i będzie dobrze! Zeznasz, że miałeś jasne szyby na przeglądzie i auto przeszło normalny przegląd.Cytat:
Zamieszczone przez bialydaro
A ja czytam te niektóre posty i ręce mi opdają, kiedy ktoś pisze;"Podbił i niech się martwi"ale zobaczcie ilu z nas na tym forum ma złaożone pseudo xenon i jak by trafił na gnoja i słuzbiste to on powinien powiedzieć masz problem,powrót do normalnych świateł i koniec, ale to często my stajemy się tymi co doprowadzili tych gości do tego stanu......dlatego z tymi komentarzami dajcie sobie spokój,bo chyba dobrze że są jeszcze ludzie a nie słyżbiści i nie musimy po kilka razy jeżdzić na stację na przegląd, czego najlepszym przykładem jest kolega i jego sławetne ciemne szybki :o