Jeśli chodzi o wykonanie to zgadzam się,że nie było idealnie.Ale jeśli chodzi o to,że przerywało to wina dźwiękowców.
Wersja do druku
Jeśli chodzi o wykonanie to zgadzam się,że nie było idealnie.Ale jeśli chodzi o to,że przerywało to wina dźwiękowców.
Wycofali filmik :faint:
Ciekawe czy polsat skieruje sprawę do prokuratury o te filmiki...
Co do walk: to lipa i tyle... każdy kto choć liznął tego sportu wie co to znaczy i gdzie jest miejsce tych "fighterów" w prawdziwym MMA...
Jest to czysto komercyjna zagrywka na zbicie kasy - nie mająca nic wspólnego z MMA.
Całe to zamieszanie medialne może jedynie pomóc w rozpropagowaniu tej mało popularnej w Polsce dyscypliny i sprawi, że prawdziwi zawodnicy zaczną tu choć trochę godniej zarabiać - to jedyny plus jaki tu widzę.
wiecie co? kłócimy się o pierdoły... nie ważne jak ważne, że wygrał... :hah:
Cychol, na razie się tu nikt nie kłóci. Dyskutujemy i tyle.
Odnośnie wokalisty to mi się wydaje że koleś ewidentnie dał dupy i zapomniał tekstu. Przecież było słychać jak sapie do mikrofonu i „szuka w pamięci dalszych słów”.
Nie dość że zapomniał tekstu, to jak się okazuje nawet w tym co zaśpiewał pominął 2 strofy :roll: Jak dla mnie kicha na maxa.Widać taka już nasza polska tradycja z tymi hymnamiCytat:
Zamieszczone przez joe white
A pamiętacie tą sierotę na walce Pudziana z Sylvią??? Też masakra...Że o Górniak już nie wspomnę :hah:
Co do walki, to nie macie podejrzeń, że mogła być ustawiona???
Dla mnie KSW to typowa komercja.
Prawdziwe walki są w K1. Dlatego wole ogladać fight club na Eurosporcie niż te polstatowskie wypociny.
Olejus a czemu byłeś źle życzysz Salecie?
-------------
Inne bo mniej można :DCytat:
Zamieszczone przez Damias
I mimo że mniej można , walki są bardziej emocjonujące.
----------------