-
O kuuurde widzę że potężny spot się szykuje :D
W takim razie ja też się dopisuję i będę cisnął Grabola niech mi szybko auto oddaje, bo znowu się nie wyrobię :)
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
8. no name
9. gabel
10. SajneK
11. Paweł'88
-
No podoba mi się to co widzę......
A teraz doprecyzujmy którą wolimy godzinę 20 czy 19....19 biorę pod uwagę dlatego że może słoneczka załapalibyśmy wtedy trochę i mogłyby jakieś Extra foty wyjść. Jeżeli zdecydujemy 20 to też spoko będzie się inaczej kombinowało ze zdjęciami.
-
Osobiście jestem za godziną 19.00. Spotykamy się zazwyczaj w środy lub czwartki i następnego dnia niestety trzeba wstać rano do pracy. Przyjeżdżając na 19 można do tej 21.30 spokojnie zostać i ze wszystkimi pogadać. A jak na 20 zostaje sporo mniej czasu. Poza tym nasze spoty zaczynają się i tak zazwyczaj przynajmniej z 30 minutowym opóźnieniem, więc zostaje mało czasu. A nie każdy może sobie pozwolić na siedzenie do 23. Takie jest moje zdanie.
-
Jestem za 19.00
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
-
Tez jestem za 19 i zacząć od fotek zanim sie sciemni.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
Oki, skłaniamy się w stronę 19, koniecznie zacząć od fotek ;-)....niech reszta też się wypowie.....
Ps: im bliżej daty spotu trzeba będzie patrzeć na pogodę (ja patrzę codziennie ale na razie na 16 każdego dnia którego patrzyłem jest co innego ha ha)
-
19 pasi jak najbardziej!!
-
Ja się dostosuję bo pierwszy raz bede :tape:
-
godz 19 jest spoko :dance:
-
19-sta jest jak najbardziej spoko