Już wcześniej przyjąłem do wiadomości i zrozumiałem, że może ich tam nie być, ale nie ma to związku z liftem w 92 roku.
Wersja do druku
Już wcześniej przyjąłem do wiadomości i zrozumiałem, że może ich tam nie być, ale nie ma to związku z liftem w 92 roku.
E38 polift.
Ktoś może się wypowiedzieć na temat lamp przednich? Czy zregenerowany porządnie zestaw pod H7 daje radę? Do 728iA kupić lampy xenonowe za 2tys to trochę boli :)
Zregenerowane lampy E34 (E32) na dobrej H1 świeciły mi pięknie, ciekaw jestem, czy tak samo jest i tu.
Padł mi skraplacz w E32 . Jakiej firmy kupić? Renomę : Behr , Nissens czy jakiś inny szajs typu Ac plus ?:sour:
Ja u siebie wymieniałem na Behr/Hella, ale był kłopot, bo był fabrycznie uszkodzony i musiałem reklamować :/ Przyszedł drugi i już nie było kłopotu - P&P.
Czy kierownica trój ramienna według vin ma takie oznaczenie - S255A Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel -745iL
UP ???????
Bolo, generalnie na E65 niewiele się znam, ale ta trójramienna to jest niby sportowa, a z kolei innej OEM w E65 nie widziałem, więc myślę, że można założyć, że tak, to jest ta opcja.
Musiałem się upewnić
Witajcie
Pytanie do Osób jeżdżących na Gwincie Czeka mnie montaż na weekend kompletu FK Gwintu z regulacją
teraz czy na R19 opony 35 ( tył przód ) profil mam zakładać helpery ???
Czy jak chce zrobić ładny spas to bez helperów i opuszczać bez dodatkowych sprężyn
Pytam bo montaż jest pracochłonny a nie chce ściągać każdego Amora po koleji i wywalać bo będzie koza ???
Czy lampy E38 polift pasują do przedlifta plug&play czy trzeba coś przerabiać? To że kierunkowskazy nie pasują w błotniki to jest jasne, ale czy elektryka pasuje, czy maska się zgrywa i czy mocowania pasują?