-
Nio. I ta Cappuccino jest taka jak chce. Ma komforty z przodu. Przeboleje ze nie ma komfortu z tylu ale to ponoc można dołożyć? Ale nie wiem czy dostanie sie taką skórę z tyłu żeby spasowala kolorem. Najwyżej zostawię tak jak jest. Dzis nad morzem porobie zdjecia mojej e38 i wystawiam na sprzedaż. Pare dni temu nalozylem wosk tcut color fast plus polerka no i teraz sie pieknie prezentuje. W srodku posprzątane wiec nie ma sie do czego czepiać. Olej i filtr czas juz wymienić wiec to zrobię.
Zanim moje e38 sie sprzeda to pewnie tamtego juz nie będzie ale za to cos innego sie pewnie trafi... a chciałem juz e38 wystawić pare tygodni temu. Ehhh...
-
Elvis ceny normalne jak na UK za ten rocznik
-
-
Я не был.
Ale wystawiam moje e38 na sprzedaż. Juz do niego napisałem ze jade do niego jak tylko sprzedam moje.
Wiadomo czekać to on nie będzie ale może sie uda.
-
Ile warte jest e38 z odwróconą fajerą ?
-
Te w moim stanie od 2000 do 3000. Zależy ile kto da. Ja krzyczę 3000 i zobaczymy ile beda dawać. Za mniej niz 2500 mi sie nie oplaca wiec zostanę przy e38 jakby co.
Gosciu od tej 745li ponowil ogłoszenie wczoraj. Widać nie sprzedał. Jednak te silniki v8 to wystraszaja potencjalnych kupujących ku mojej uciesze.