Dotychczas nie czytałem. Trafiłem na to ale niestety serwis na który są zapisane screeny nie pozwala zbyt często na załadowanie grafiki która jest niezbędna żeby tą procedurę bez błędu wykonać. Dziś rano jednak obrazki były widoczne i udało mi się to wykonać! Dodałem własne parametry i działa!
W przypadku opisanym w tutorialu można dodawać wartość data w formacie czasu a więc 0A, 14, 1E, itd w tym moim module LM sprzed lifta wartość data trzeba było dodać w postaci cyfr np 02 = dwa powtórzenia, 03 = trzy powtórzenia, 04 = cztery powtórzenia, itd a więc max wartość jaką NCD Dummy pozwalał wpisać to 09. Nie dało się dać pierwszej cyfry 1, 2, 3 lub wyżej. Dwucyfrowa wartość musiała zaczynać się od 0. Wpisanie litery zamiast cyfry 0 powodowała zmianę koloru czcionki na czerwony i brak możliwości zapisania kodu. Wpisałem 09, ustawiłem czas świecenia na 28 (czyli 40 sekund), zakodowałem I zrobiłem test. Zapaliło się 9 razy z rzędu, 10 raz już nie zadziałało. Myślę, że tyle mi wystarczy, choć chciałbym "unlimited". Z ciekawości dodałem parametry data 00 i 01 ale nie testowałem. Być może któryś z nich zadziałał by właśnie jak "unlimited". Może kiedyś do tego wrócę.
Dzięki za pomoc. Jeśli można i komuś się uda otworzyć post z obrazkami na kompie aby zapisał (wydrukował) do pdf i wstawił jako załącznik.
W razie co to mam screeny z tutoriali z telefonu ;)
Pozdro [emoji868]
Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka