Metamorfoza jak najbardziej na TAK! :)
Wersja do druku
Metamorfoza jak najbardziej na TAK! :)
Kwintesencja gleby ... :medit: Piękna autko
ALE
pomalowałbym drzwi u dołu także na czerwono
o w morde.. 8/
a jak sie na tym jezdzi ?
x2Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Przyjedź nią na Śląsk to zaraz będziesz dźwigał o 20 w górę :D. Fajna jest, doceniam twój wkład pracy.Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Na tych zdjęciach to i mi sie zaczyna podobać :DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Dla mnie za duża gleba, ale to moje zdanie...
Po to tam jest gwint żeby sobie podnieś jak się znudzi ;)Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Łukasz, dla mnie 1. liga. Zajebiście wygląda :D
Ale gleba :razz: Jak lowrider. Jak dla mnie to przesada.
Ale auto mi się podoba :]
tył ciut w górę i będzie git :cool:
Miska chyba Ci się znudziła :hah: Nie wiem jak ty zamierzasz na tym jeździć - no chyba że po autobahn'ach ;D
Tył musi być wyżej, bo wygląda to marnie ;)
neuf co to masz za amortyzatory ? bo moja beata musi byc troszke twardsza
Dołów drzwi raczej nie da rady polakierować - przedliftowe są z elastycznej gumy i lakier by się pokruszył...
Jak dla mnie też tyłeczek mógłby pójść 1-1,5 cm w górę :) lampki z białym kierunkiem od razu dodały autu uroku także jest super :)
Może koła w 20 calach .... ;D
Wow, blokady na koło chyba Ci nie dadzą rady założyć :D
Alez w Białymstoku macie ładne drogi
........................
Zabawkę zrobił to teraz będzie kręcił srubkami ;D
Nie rób klina - to nie e36.. (moje zdanie)
Polakieruj dolne listwy tez w kolor tylko niech Ci dorobia lakier tak elastyczny by go na gumę nałożyć i pamiętaj o takim tez elastycznym podkladzie i się będzie trzymać.
Moim skromnym zdaniem unies tył o 2cm i przód o 1cm. Powinno być gitarowo :)
Poza tym mam nadzieje ,ze jakieś germanstyle 19" znajdziesz, przyciemnisz szybki delikatnie i lampki przednie BH na sezon letni bedą ;)
Po takiej kosmetyce zamawiam t-schirt z Twoim autem ;D
Widziałem to wczoraj na żywo :]
Stopa ledwo mieści się pod próg a jak wsiadłem do środka to jakbym usiadł na ławce w parku :D Ale ogólnie wygląd mega ;)
No gratki! Wygląda super! Podpisuję się pod zdaniem Grabola. :)
A ja czekam aż mnie odwiedzisz i przerównasz mi wjazd ;D ;D ;D
Miałem sposobność obejrzeć dzieło na żywo. ;)
Powiem tak - golfiarze mogą Ci pozazdrościć twardości zawieszenia. Pomimo wywierania dość konkretnej siły na karoserię auto ugięło się może 5mm :faint: :D :D
Wrażenie wizualne, szczególnie po oczyszczeniu tylnych lamp pozytywne. Moja sugestia (gadaliśmy o tym) - zmień ringi na te o ciepłej barwie.
To Neuf dojechał do W-wy??
Jestem pod wrażeniem ;D
Ale ja już widzę kolejny etap u Neufa- zawieszenie pneumatyczne :P :D
To my pojechaliśmy do niego ;DCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Żartujesz..... ;DCytat:
To Neuf dojechał do W-wy??
Załapałem się na transport do Białegostoku, to skorzystałem :) Cud, że ta fura wjechała do garażu nie zahaczając podwoziem o wystającą, 2cm krawędź :)
Aha... wszystko jasne. Tak myślałem, bo po takiej podróży auto musiałoby iść do blacharza, a Neuf do stomatologa ;D
Neuf ,teraz to tylko Ci ALPIN brakuje :)
Ładnie ładnie proszę pana
Jak dla mnie szacun Kolego. Za efekty pracy, kolor o glebę.
Dla mnie taka gleba w czarnym wozie i z felą w germanu niszczy system. Ale na nasze drogi to raczej AR. Zobaczymy jak Ci się będzie jeździło:)
Powodzonka
No to na co czekasz?? Przód na dół i będzie klin :PCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Joe, nie przesadzaj. Jeździło się niższymi po śląsku ;)Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Neuf, teraz jeszcze Schmidt TH Line 9,5 i 11x18 i jadę do Białegostoku obadać na żywo :D
Na tyle nisko jest... a można jeszcze niżej:
http://images49.fotosik.pl/282/cdd2226fe3e93e34med.jpg
A tak to wygląda w porównaniu do serii:
http://images40.fotosik.pl/278/28c051cb86b521b8med.jpg
Ładna sztuka ... ale na autostrady z takim obniżeniem tylko i wyłącznie
ja nawet w IRL takich dróg nie mam na -70/-80 ... tak sądzę, że tyle chyba wyszło
pozdro Wariat !
...a po mojemu 7er to 7er ,a nie golf!! lub E36!!Rzucanie na glebę i dokładanie spojlerów może i jest ok,ale nie w przypadku limuzyn,jakimi są nasze E38-no chyba że ktoś przesiada się z bolidu klasy podobnej do wcześniej wspomnianych i brakuje mu :wiejskiego tunningu typu Grójec style,twardości i bliskiego kontaktu z asfaltem.W takim przypadku po co E38?Lepiej nabyć wypasione E36 lub wspomnianego Golfa,a oszczędzone pieniążki wpakować w mega modernizacje i sukces gotowy.
.........................
Neuf, dla mnie jest MEGA... :cool: :cool: :cool:
Nigdzie nie jest powiedziane, że duży sedan nie może mieć sportowego pazura (patrz: Impala SS, Marauder...). I nie słuchaj złośliwców :]
Jeśli miałbym dodać coś od siebie - to tylko tyle, że ten lakier występował - o ile wiem - wyłącznie po lifcie z M-pakietem... Czyli przydałoby się pójść w kierunku liftu, ale nie tylko - bo również zmian we wnętrzu (z których część już masz).
Tutaj garść szczegółów:
folder Sonderausstattungen für die BMW 7er-Reihe, str. 30
folder Sonderausstattungen für die BMW 7er-Reihe, str. 31
Oczywiście to taka sugestia pod rozwagę/na przyszłość. Bo generalnie - jak pisałem - jestem pod mega wrażeniem.
PS. o lampach nawet nie wspominam - to jasne jak słońce, że Imolarot BŁAGA o czysty czerwony kryształek z białym kierunkiem ;D
To obniżenie mi sie straśnie widzi ;D
Jak miałem w swojej dokładkę to paczki z fajek nie było szans żebym włożył :D
moje zdanie Neuf znasz.
Działaj śmiało a ja i tak Ci powiem co nie pasi.
Mówiac krótko - obadamy ;)
Tutaj sa rózne odcienie czernieni w BMW aczkolwiek wiekszosc z nich do e38 nie dawali, ale jest za to imolarot http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1
Może i tak, pytanie tylko : czy w weekend po trasie czy codziennie i wszędzie?Cytat:
Zamieszczone przez szajboos
Codziennie i wszędzie ;)Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Pomarzyć każdemu wolno ;). Niestety realia są inne. Moje zdanie znasz, a ja znam twoje więc proponuje zakończyć OT.Cytat:
Zamieszczone przez szajboos