Tuczi ta fela to mega kozak :evil:
Wersja do druku
Tuczi ta fela to mega kozak :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
...no..szkoda ze niemam wolnych 5tysi :faint:
Maciek, trzeba śledzić allegro. Widziałem takie już za 2tys. Oczywiście były w słabej kondycji, ale do zrobienia ;)
.wiem o tym..taki mam plan jak mówisz..Można wyrwac złachane RC za nieduży pieniądz,czyszczenie poler,zmiana rantów na szersze itd-duż taniej wyjdzie...Że na allegro się trafiają to wiem bo w pracy siedzę przed kompem ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez tuczi77
.........................
C.d.n
No teraz to fotki są konkret. Shadow robi swoje z tym kolorkiem. Widzę że środek masz wypasany. No Jeszcze koło trzeba poszukać tak jak mówiliśmy na przyszły sezon. I będzie naprawdę pięknie.
ps. z głodkiem mi ukradłeś pomysł. :cool:
ja powiem tak na syndykacie ... . robi robote
Fajnie fajnie :] Projekt zasuwa do przodu... ale czemu listwy na zderzaku pomalowałeś na czarno? (czy tylko to tak wygląda na zdjęciach)
tak pomalował na czarny mat. wiem że normalnie to to jest albo chrom albo w kolorze nadwozia. z tym że to tutaj idealnie pasuje i jest coś innego. Osobiście też tak będę miał.Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
....no wiemy,że masz śliczną bunie :D
Fakt,jest.A czy pasuję to kwestia indywidualna.Cytat:
Zamieszczone przez LoOkas
Auto się prezenci zacnie ;)
A maskotka już nie jest "mały głód" a "chupa chuck" :P
Musiałbym to zobaczyć na żywo albo na jakiś większych zdjęciach, bo tutaj słabo widać. I o ile u Maćka taka akcja jest jeszcze dla mnie jako tako zrozumiała (chyba Brokatrot metallic) o tyle na twoim czarnym nie potarfię już rozumieć celu takiego zabiegu :/Cytat:
Zamieszczone przez LoOkas
...hehe Tuczi powiem Ci tak że jak patrzyłem foty e32 shadowLine w moim kolorze takim jakim ja mam to to mi się niepodobało z żadnej strony :roll: Czarny mat wygląda jak by tam był od nowości i idealnie łączy się z przednią częścią zderzaka...
..Oczywiście w większości kolorów e32 bym pomalował zgodnie z kolorem nadwozia ale jest kilka w których moim zdaniem lepiej wygląda tak ;)
Mam nadzieję, że w czerwcu obadam "na żywca"... albo na Żywca ;D
Maćku a nie masz wrażenia że przednie prawe koło masz trochę cofnięte?
-nie,jest to takie złudzenie chyba,oba są tak samo a jak buda była wyżej to było ok ;)
chyba w większości E32 jest takie złudzenie...
Też to mam ;)
Ładnie ładnie :D
Podoba mi się Twoja siódemka. Ma kolor nadwozia właśnie taki, jaki ja bym chciał mieć kiedyś w E32.
Laleczka- ostatnio widziałem na mieście i od razu przykula mój wzrok
Respekt za dążenie do celu.
................
Pokaż efekt końcowy bo ja też się nad sensem tych chromów u siebie zastanawiałem :>
Cholernie ładny kolor lakieru! Ale ją pieścisz... Gratuluję buni!
Ten kolor super wygląda na E32
Moje zdanie na temat auta już znasz :]
Pokaż efekt końcowy po nowym nietypowym modzie
Witam i szerokości:)
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
...jak patrzyłem u kumpli to Ci co mają shadowa-to niemają chromów przy oknach w środku...niewiem..wydaje mi się że bedzie git kolorystycznie z kremowym środkiem-piątek mam wolny więc poskładam bo już wszystko przygotowane :)Cytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Cytat:
Zamieszczone przez Wiesław
Cytat:
Zamieszczone przez miro
...dzięki Panowie :gitara:Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Pokazuj efekt i to szybciorkiem :>
Piękna jest bez kitu
Jestem pod MEGA wrażeniem :)
Swojego zdania nie zmienię, piękność !!
Miazga to E32,gratuluję
piękna cudo gratuluje szacunek dlatego patrząc na takie auta zastanawiam sie nam zamiana e38 na e32 :)
e32 ma swoj styl jest niepowtarzalna. Ale ta oto E32 jest naprawde niesamowita pakuj ten dystans i rob zdjeciaCytat:
Zamieszczone przez wojtek740
.......................
Mega pomysł :]
Czuję, że więcej full shadow się pojawi po sprawdzeniu patentu :cool:
coś pięknego!!Twoja pasja i wkład finansowy są imponujące :cool: naprawdę piękne E32!!!!!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez makister
..no nieprzesadzaj ;D 95% robię sam :P lubię czasem się pogrzebac przy piwku w garażu :hihi: i taka robota ma 2 podstawowe zalety; jest pewniej i taniej :cool:
...ale dzięki wielkie...
pzdr
jasne!ale gadżetów za friko nie dostajesz ;) :cool:Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
jeszcze raz powtórzę,piękna furka!!