Popieram Słowika! Miejsca do parkowania na pewno się znajdą, oprócz ich parkingu pod knajpą można parkować wzdłuż uliczki prowadzącej wgłąb Pól Mokotowskich. Żarcie spoko, ceny w miarę rozsądne.
Wersja do druku
Popieram Słowika! Miejsca do parkowania na pewno się znajdą, oprócz ich parkingu pod knajpą można parkować wzdłuż uliczki prowadzącej wgłąb Pól Mokotowskich. Żarcie spoko, ceny w miarę rozsądne.
Matko, ale wrzuciliście tempo dyskusji... Kyriad jest przyzwoity i tani. Nie wiem, czy w weekendy nie jest taniej...
chyba chodzi o to zeby stac obok siebie a nie utykac sie po ulucach taka iloscia aut, i czekac az nam zrealizuja zamowienia ok 50 osob, bez przesady! zastanowcie sie troche! knajpy w centrum odpadaja!
a wyjazd z pod cargo w stone piaseczna jest banalnie prosty! ;D
nie ma takiej mozliwosci zeby powtorzyla sie sytuacjia z marca.
a i chyba po to tez, sie robi spoty azeby tez, nas i ludzie zobaczyli a nie chowac sie na jednej ulicy :faint:
takie jest moje zdanie, robcie jak uwazacie!
Zawsze możemy zrobić kilometrową kolejkę do McDrive :) Tylko że Ci co zamówią na początku to zjedza zanim ostatni zaczną :)
Damias - powagi.
Znowu sie zakonczy na tym ze staniemy i nie bedzie pomyslu co i jak.
Jakis konkretny pomysl?
Pytam bo nie wiem czy jest sens sie starac...
Panowie,zjeść coś trzeba.Przecież ja czy Neuf troche km będziemy jechać i pasuje się pożywić bo od rana do wieczora to tak trochę nie bardzo...Może przystańmy na Andrzeja pomyśle,przecież wyjazd na piaseczno jest prosty...a co to za knajpa tam jest?czy źle zrozumiałem że Andrzej tam coś proponuje :shock:
Oj panowie panowie - bo z kanapkami przyjadę :)
hehe i termos herbatki trzeba zabrać :)
Sorki Sylwek za kiepski żart. Faktycznie trzeba podejść poważnie do tematu bo czasu coraz mniej. Myslę że jeśli ktoś ma możliwość zaklepania czegoś to nie ma co gdybać że za daleko czy nie bardzo czy że coś tam. Jak jest tam odpowiednia ilość miejsca parkingowego i jakaś micha to trzeba to zaklepywać i podać info tu: co, gdzie i jak. I niech nie bedzie wybrzydzania, chyba w każdej knajpie każdy znajdzie coś co mu przypasuje. Bo tak to będziemy stękać do weekendu że jeden woli w domku drewnianym a drugi woli jak są frytki do tego.
Krótko: KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ TO NIECH WSTĘPNIE ZAKLEPUJE I DOSŁOWNIE JEDEN DZIEŃ NA DECYZJĘ. Jak ktoś nie ma lepszej propozycji to niech nie pisze że mu tutaj to coś nie za bardzo bo wszystkim naraz jest na prawdę ciężko dogodzić szczególnie jak zostało 5 dni.
Jedzenie na tel to nie tylko pizza..
Ja jestem na NIE jeśli chodzi o pola mokotowskie. Sorki :/
Można przecież, jak ktoś zgłodnieje, spakować sie po 4 do auta i w małych podgróbkach udawć się na korytko. Przecież to spotkanie bedzie dluuuugie ;D Knajpek wszelakich na ursynowie jest multum. Każdy zje co lubi a po posilku wróci do Nas.
Można też zabrać kanapki gdy ktoś się nie będzie chcał ruszac.
33 os to stanowczo za dużo na większość knajp i parkingów, a i tak zawsze ktoś nie bedzie zadowolony. Cały dzień spędzimy przepychając sie przez miasto zamiast na gaaaaadaniu!
Tyle każdy z Nas ma do powiedzenia i taaak dużo aut do obcykania. ;)
Moja propozycja jest taka...
Siedzimy do oporu a jak ktoś zgłodnieje to jedzie zjeść i wraca na Cargo. :P
Dziękuję za uznanie ;)Cytat:
Zamieszczone przez ewelina1128
Następne spotkanie będzie na parkingu pod Realem. :what: Będzie dużo miejsca i blisko na piechotę do Magdzionalda ;D
A tak na marginesie jeżdżenie po mieście też wcale mi się nie widzi. :(
Panowie! W tej uliczce pod Jeff'sem NIE ZAPARKUJECIE W TYLE SAMOCHODÓW!!!
Tego jestem praktycznie pewien. Wielokrotnie parkowałem tam JEDNYM samochodem - i zawsze znalezienie miejscówki było b. trudne.
Uliczka jest wprawdzie długa, ale na Polach jest ileś tam pubów i jest to jedne z nielicznych miejsc gdzie można zaparkować.
No chyba że z powodu "długiego weekendu" będą nadzwyczajne pustki w tą niedzielę. Ale osobiście myślę że to ryzykowne założenie.
no to może każdy zje jak będzie wracał do domu i juz...dużo osób jest z wa-wy lub z okolic.a reszta moze zatrzymać sie gdzie bedzie tylko chciała.jak ktoś zje przed wyjściem z domu to np do 18 wytrzyma bez problemu...no nie wiem jak chcecie,lub zamówi sobie pizze na cargo...
Popieram, spotkajmy się, oblookajmy nasze ulubione zabawki, pogadajmy, zróbmy jakieś fajne fotki, a jak kto zgłodnieje, to wie, jak sobie poradzić. Ilość aut przynajmniej teraz wydaje się być na tyle duża, że nie ma sensu spinać się na jakiś lokal. Tak myślę....Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Hmm ze zwykłego spotu zrobił się zlot kulinarny .... ;D ;D
Czyli ze co?
Sa jakies dziwne pomysly, wiec nie wiem czy rozmawiac z gosciem o knajpie. Jeszcze nie widzialem tak glupiego pomyslu zeby sie odlaczac grupkami na jedzenie a reszta stoi i czeka. Przepraszam jesli kogos urazilem, ale pomysl jest glupi.
I ja daleko nie mam, ale czy Neuf, Dzuda i inni co beda lecieli taki kawal beda zadowoleni? Ja bym nie byl.
W takim razie przepraszam ze usiluje cos zalatwic - decyzji jeszcze nie ma (prosilem o cierpliwosc), a juz pomysl dementujecie...
Dzis poznym wieczorem napisze co zalatwilesmy z Czarkiem i Miesnym - pozniej robcie co chcecie
Poczekajmy na sylwka odpowiedź, ale po głębszych przemyśleniach zgadzam się po częsci z Radoshem :) W sumie to ma być spotkanie też z naszymi samochodami więc jeśli przy nich zostaniemy to na pewno znajdzie się wiele zajęć, setki pytań i odpowiedzi, oględziny itp :) Faktycznie mogą być problemy z zalogowaniem sie w tyle osób bez pewnej rezerwacji. Akcję siedzenia przy stole możemy zrobić na zlocie z noclegiem :)
Jeśli Sylwek potwiedzi tą miejscówkę to myślę ze warto się zastanowić :)
Sylwek bez nerwów.No ten pomysł z odłączaniem też mi się nie widzi.Jak by to był spot tygodniowy to ok no ale jak tu mamy pare h to lepiej porozmawiać niż się oddzielać i jeździć na szame.
Jak coś załatwicie to super jak nie to ok,z głodu nie umrzemy.Ja się dostosuje do każdych warunków chodź coś ciepłego przez cały dzień to bym zjadł ;)
Panowie tylko spokój nas uratuje ....
Przypominam ,że jest to zwykły spot lokalny na którym spotykamy się aby pobagć o furach ....
Tu się narazie zrobił OT na temat żarcia .... rozumiem trzeba o tym pomysleć nie neguje ....
Jak ja się pojawiałem we Wrocku to nikt specjalnie nie prowadził mnie na szame.....
Niech to będzie "w planie",a nie robi się z tego główny punkt programu bo zjeść można zawsze i wszędzie .....
Przy tej ilości ludzi trzeba wprowadzić jakąś alternatywe ..... Bo raczej jak widze z wypowiedzi może się zrobić gorąco na forum ... a niechciałbym tego ;)
Pamiętajmy każdemu nie dogodzimy .....
Głowa do góry ....
Anatol ;D
Panowie, Panowie, sprawa jest bardzo prosta, tylko yrzeba iść najprostszą drogą. Są 2 najważniejsze elementy- 1. Ilość miejsc parkingowych na 30-35 samochodów, 2. - Duża knajpa żeby napaść 50-70 osób. Jest takie wyjście, żeby jechać do dużego centrum typu Arkadia, Galeria Mokotów. Ew. promenada, tam jest zawsze wolne miejsce. Co Wy na to??? Jest i KFC i inne knajpy :D
Bardzo [shadow=red:1e6d0cc0a3]fajnie[/shadow:1e6d0cc0a3]. Ja mam 260 km do Wawki, oczywiście z miejsca zamieszkania i nie zaglądam na forum co pare godzin i musze stwierdzić że troszke jest dezorganizacji. Co chwilę ktoś rzuca nową miejscówkę. Nastawiłem sie na to Cargo i wchodząc dzisiaj nie jestem pewien czy na 5 min przed spotem nie ulegnie zmiany miejsce spotkania. Czy jest coś pewnego??? w kwestii jedzenia też jestem za tym aby nie odrywac sie ze spotu tylko --- NIECH NAM DOWOŻĄ jedzenie albo można wyskoczyć w kilka osób po prowiant i też dowieźć. Wiem że jestem ignorowany na tym forum z powodu iż nie jestem niczyim waflem ale może ktoś to chociaż weźmie pod uwage. Pozdrawiam
Tu raczej waflowanie nie ma miejsca ....
Każdy ma prawo głosu ... i zostanie wysłuchany .... (w ramach zdrowego rozsądku )
A co do miejscówki to nie uległa zmianie 09.11 Cargo - Wirażowa 35 godzina 12.00 .......
Wiec obiecana relacja.
Miesny z Czarkiem730 wywachali zajazd niedaleko od Janek i pojechalismy.
Bylismy tam o 22:00 i...??
Mily akcent. Pelna kultura, pytania co i jak.
Rozmawialismy z kierownikiem (wlascicielem?)
Przedstawilem sprawe jasno. Bedzie 35 aut, czyli pewnie z 40-50 osob i co on na to?
Najwazniejsze - parking jest zapewniony, a z tym jest przewaznie problem.
Jesli sie zdecydujemy (czas nagli) to gosc zapewnia nam osobna sale z obsluga (nie czekamy na kelnera ;)), muzyka i przykladowe menu:
- zupa do wyboru
- rumsztyk z poledwicy z surowkami plus ziemniaczki
- ciastko (chyba szarlotka jak pamietam) plus kawa/herbata
To ma byc za cene okolo 50 pln na twarz, ale trzeba sie okreslic.
Nie wspomne o tym ze jest sporo fajnych plenerow do zdjec (Wojtek, Anatol :] ).
Jasne ze ktos powie daleko.
Ja mam z domu duuuuzo dalej a na pewno bede tam jezdzil z rodzina. Fajne miejsce - w niedziele jest nawet klown ;) , ale to dla dzieci.
Drogo?
Jak pamietam za niewielkiego steka w Jeff`s zaplacilem 50 PLN i nie bylem zadowolony i nie tylko ja. To sprawa otwarta i nie dyskusujmy o tym
i sprawa najwazniejsza.
Porobilem kilka fotek, ale w nocy i srednie sa. Na stronie www.oycowizna.pl zobaczycie jak to wyglada i nie sa to przebarwione zdjecia.
Tyle z mojej strony.
Sadze ze teraz jest kwestia co forumowicze na to.
Jesli idzie o rezerwacje (i koszty) to moge to przyjac na klate, ale konieczne sa szybkie i zdecydowane ruchy.
To ze Wroclaw (pozdrawiam :) ) nie spieszy sie z propozycjami szamki dla Anatola to nie oznacza ze u nas ma byc tak samo. Zrobmy krok na przod! Michu z wrocka ma chyba najdalej, a pozniej niech zaluja Ci co nie dali rady!
Zlot oficjalny na pewno bedzie lepszy :P
Czekam na odzew bo chyba lepiej po kilku godzinach stania na Cargo udac sie gdzies w przytulne miesjce.
Noclegi sa od reki ale bardzo drogo. 250 PLN za pokoj 2 osobowy wiec raczej odpada. Szkoda kasy!
Slowik cos mowil ze ma taniej w okolicach placu zawiszy
Eee kolego i tu sie nie zgodze. Masz takie samo prawo glosu jak inni i na pewno Twoje zdanie sie liczyCytat:
Zamieszczone przez mandrax1
jestem ZA :D skoro mówisz że jest spoko.może przeżyje te 50zl :hah: i tak muszę wlać za co najmniej 250zl więc jak będzie mnie kosztował wyjazd 100zl więcej to płakał nie będę ;)
To takie całkiem nie dawno otwarte przy drodze Piaseczno-Magdalenka ?
Dokładnie Wojtku ;)Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
Ale bałagan tego sie obawiałem :D :P
Gratuluje chłopakom ostatecznej rozmowy i załatwienie lokum na autka ;D :)
A co z ludźmi z wrocławia ?? Ktoś się pofatyguje czy macie za daleko :>
daleko nie jest tylko czy chęci są ;)
Za....
rozumiem ze miejsce na szamke PRZYBITE?
34. syty00
1. 7ka
2. Damias
3. Mięsny
4. radoshb
5. AdamBMW
6. sylwekk
7. Sylwek7
8. Anatol
9. WojtekD
10. Słowik
11. Neuf
12. Ralf78
13. Czarek730
14. Dzuda
15. Maniekk
16. Jarząbek
17. Krzywy191
18. Grabol
19. Hubus
20. Mackaroon
21. Nosek
22. co arti
23. hrabia
24. Fiacior
25. Arkus
26. badstuff
27. fajter34
28. Michu
29. okero 50%
30.robert_beer
31. ewelina (45%):)
32. Gmosek
33.Urbaś
34.Syty00
;)
No jak TAK to TAK. Jak miejsca jest dużo to też jestem ZA chociaż wcześniej nie bylem przekonany.. ;) Chłopaki się spisali. :D Też miałem z Nimi jechać, ale moja Pani oznamila, że mamy wieczorem gosci, :( a na koniec zebranie lokatorów -::
czyli się nie pojawisz??
Pojawi pojawi :)
Jesteś pewien, że żaden nie jest zarejestrowany na 7er.pl ?? ;DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
nie ma innej mozliwosci! tylko ZA! ;D