Katowice 13.04.2013 godzina 09:30 pod wiaduktem koło "Pomarańczy" BMW E38 mrugający długimi na rejestracjach zaczynających się od SCI :)
Wersja do druku
Katowice 13.04.2013 godzina 09:30 pod wiaduktem koło "Pomarańczy" BMW E38 mrugający długimi na rejestracjach zaczynających się od SCI :)
Katowice, około 19:30 okolice Piotrowic/Famur ul. Kościuszki (DK81), srebrne E38 740iL z amerykańską bleną z tyłu i kierunkowskazami z przodu na tablicach SK. Jechał w stronę Mikołowa. Staliśmy obok siebie na światłach i kiwnęliśmy sobie przez szybę :-)
tak podejrzewałem, że to Ty ;-)
Koła dziś po czterech miesiącach gapienia się na nie w salonie (żonę mam tolerancyjną) w końcu założyłem. Wracałem z przeganiania nowych hamulcy.
Twój 7er też bardzo ładny. Amerykańskie blendy zawsze mi się podobały w tym modelu - niestety, ja mam customowy lakier i teraz nie da się dosztukować nowej blendy.
A moja Żona pytała komu tak macham :D
Jaki to kolor? Nie da rady dobrać komputerowo?
dziś około 13 przejazd kolejowy w Łukowie...czarne e38 na siedleckich blachach..pasażer Kobieta, kierownik mężczyzna..to chyba para która kiedyś była na spocie w Arkadii..machnąłem ręką ale chyba nie poznali ..
Łojezu, jaki to kolor...? Jak by to opisać: czarna perła z kolorowymi błyskotkami. Jak się zapoleruje i pokaże w słoneczny dzień, to oczy wypala :cool:.
W sumie to nie szukałem jeszcze lakiernika jak się tutaj przeprowadziłem. A czuję, że maleńką puszeczkę mógłbym przytulić bo mam odprysk to tu, to tam..
Pozdrowienia dla Żonki ;-)
Podziękował :cool:
A od kiedy śmigasz po Kato?
No już gdzieś tak ponad rok. Ale babcia ostatnio dopiero więcej jeździ, bo mam trochę oddechu no i żonka dorobiła się uprawnień sternika tego pontonu.
No piknie, to pewnie co jakiś czas będziemy się mijać :)
Chłopaki, od tego jest PW ;)
Tuczi, słusznie :-)
Już milknę.
Dzisiejszy dzień obfitował w spotkania 7er na drodze :D
1) rano, ok. 7:30 srebrne e38, Piaśniki, obok Shell'a, na blachach SH
2) po południu, ok. 16:40 czarne e32, to samo miejsce co rano, na blachach SPI
Może ktoś od nas? :D
Czarne E32 na SPI, pojawia się po raz kolejny - czyżby jakiś nowy zakup?
dzisiaj mijałem się z czarnym e32 na drodze nr 50, było chyba kilka minutek po 19. ja jechałem czarnym e38 w stronę Góry Kalwaria a e32 w stronę Grójca
pozdrawiam jeśli ktoś od nas:)
dziś trasa nr. 8 Kępno - srebrne e38 obniżone tablice DKL na dachu bat :)
wczoraj znowu e32 czerwone ( bordowe - było ciemno ) w Kępnie tablice PSL...
Dziś rano - tuż przed 8:00, Warszawa, Puławska kier. Piaseczno.
Srebrna E38 przedlift ze zmienionymi światłami przód na "chromy" + tylne LED (prawa nie świeciła).
Nie znam człowieka, tablic nie spamiętałem...
dziś ok 17.30 na wylocie z Nysy granatowe e38 pozdrowiłem awaryjnymi kolega dał po długich skręcił na orlena
Dziś, ok. 16:20 Katowice przy SCC czarne e65 na katowickich blachach. Ktoś z forum? :)
W poniedziałek znów spotkanie z czarnym E32 na SPI. Tym razem prowadził facet, jechał z dzieckiem. Ale na forum to go chyba nie ma, bo by się już odezwał? ;]
Z tego co jeszcze zauważyłem w lusterku, to bodaj kierownica na szczycie obszyta była na biało :D
Widuje je w Piekarach, ale jakoś zawsze nie ma czasu żeby się zatrzymać i zagadać ;p
-------------------
Dziś kolejne spotkanie :D tym razem e65, czarne na gliwickich blachach w okolicach 16:15 na Rojcy w Radzionkowie.
Wczoraj na trasie z Torunia do Włocławka czarne e66 na tablicach CTR.
W Łodzi granatowe e23
Dziś, okolice Szczekocin jakoś koło 11, czarne lub granatowe e38 fl na radomskich blachach. Ktoś z forum? :)
Dzisiaj, ok. 21. Srebrne E38, na tablicach SY, trzymałem się na ogonie prawie całą drogę od Tarnowskich Gór do Bytomia (DK11), na Stroszku nasze drogi się rozeszły. Ktoś z forum?
Ciemno było, do fajności niestety Jej daleko :p Widziałem już parę razy twoje E38, ale 1szy raz w ruchu ;]
PS. Ciekawą pozycję masz za kierownicą, taką typowo wyluzowaną :D
Ciekawe gdzie widziałes moje e38 :) Jak to pozycję wyluzowaną mam ? :)
No lewa ręka na kierownicy, całym ciałem oparty o podłokietnik, tak pod skosem względem fotela. Też tak czasami zdarza mi się jechać ;]
Ja wczoraj w Krakowie koło 18:00 granatowe poliftowe e65. Rejestracja SKL
No to dziś ja też miałem mega spotkanko...:D
Różnica wieku około 25 lat...ale piękna była...choć zapewne nie forumowa niestety...:p
Miejsce spotkania Nowy Sącz...Aleje Wolności oraz Rynek...autko jak na foto czarne F02 750 Ld Xdrive...rejestracje KR 338UT...:smile:
http://imageshack.us/a/img221/1895/20130507112904.jpg
Częstochowa, czarne E32 na czarnych blachach CEN...
DTŚ Katowice - Zabrze okolice fotoradaru i Castoramy godzina 14;23
e32 na blachach SH kolor szary jasny,czarna nerka albo jej brak
chyba nie z forum a może?
Ja natomiast mijałem dziś ciemne e38 przed liftem na siemianowickich tablicach. Smigało bytomską obwodnicą w kierunku Chorzowa około 17:25.
Czyżby ktoś z forum?
-----------------
Dziś, parę minut przed 20 przemknęło obok mnie czarne e38 z blendą na tylnej szybie i tablicami SW w tunelu pod rondem w Katowicach i zniknęło za horyzontem w kier. Gliwic :D
ktoś od nas? na parkingu w Wałczu koło Orlenu spotkałem
http://i43.tinypic.com/ine1xg.jpg