to się dopisz do listy! :)
Wersja do druku
to się dopisz do listy! :)
1. greg38
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
12. Wojtekd (z niepokojem)
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. nosek
20. Grzechu
21. MiBhell (narazie jeszcze nie na 100% w zaleznosci od kondycji Lochy)
22. FIACIOR
Jeśli chodzi o śląsk to proponuje spotkać się w tychach tam gdzie zawsze -> LOTOS koło Opla. Potem lecimy 1 na siewierz-częstochowe. Po drodze mogą doskoczyć -> kraków i częstochowa :D ale jak to wypali to będzie cud :D hehe
Ja proponuje wyjazd o 8 z Tychów. Jak Wam pasuje?
I jedzy w grupie bo jak pojade z Kronosem to zajade silnik- cała droga na odcięciu :(
AHA i GREGuś pojedzie z Nowego Sącza :D
He he.. no dzisiaj miałem mały ból... padła pompa wody.. ;( ale co dla kronosika znaczy taki problem.. rozkręciłem pół silnika i wymieniłem..
Co do spotu to 8 jest hmm... na 11 mamy być więc i tak Evan będziesz podciągał pod koniec mocy :P . Ja proponuję na 7:00 stacja benz. Lotos w Tychach za skrzyżowaniem DK1 z DK 44 w kierunku Katowice Łódź. Oczywista im więcej tym wolniej.. więc te 4h to i tak niewiele..
1. greg38
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. nosek
20. Grzechu
22. FIACIOR
23. Olo ( nie na 100% bo roznie bywa, ale bardzo sie postaram poznac kolegow :) )
Masz racje. 7 bedzie lepsza ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
No to wstępny plan juz mamy :D
1. greg38
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. nosek
20. Grzechu
22. FIACIOR
23. Olo ( nie na 100% bo roznie bywa, ale bardzo sie postaram poznac kolegow )
24.CCENTER to sobota więc rych u mnie na myjni w cholere, a jak kota nie ma to myszy ....hahaha, ale dam rade. Nie być w takim towarzystwie to grzech
No to będzie wypas jak tyle furek zjedzie... :cool:
Co do mojego wyjazdu to ja będę leciał ze Skarżyska od teściowej ;) więc pomińcie mnie w spotkaniu porannym na śląsku.
Jak by ktoś E77 pomykał od Krakowa chętnie tam dołączę jak coś pisać na priv, zamierzam tak koło 9 wyruszyć ze Skarżyska myślę że wystarczy.
Pozdrawiam i do miłego zobaczyska wszystkim.
No i jeszcze prośba do organizatorów o podanie szczegółów spotkania może w osobnym temacie i zamknijcie go od razu żeby nie robić bałaganu... będzie czytelne i łatwe do odnalezienia... ;)
Wszystkie szczegóły będą wkrótce podane ... proszę o cierpliwość ... :D
Czyli spotykamy się na stacji LOTOS o 7:00. Większy zapas czasu się zawsze przyda.
Pablo po co zamykać ?? lepiej niech wszystko będzie w jednym temacie > jeśli ktoś jest zainteresowany to wie gdzie szukać :DCytat:
No i jeszcze prośba do organizatorów o podanie szczegółów spotkania może w osobnym temacie i zamknijcie go od razu żeby nie robić bałaganu... będzie czytelne i łatwe do odnalezienia...
No wstępnie tak sam nie wiem czy 4h wystarczą.. nie wiem ile aut z stąd wyjedzie.. jak we 3 to bez problemu..
No ja mówiłem o nowym temacie, który można zamknąć, a który miałby zawierać jedynie miejsce i godzinę spotkania oraz jakiś ramowy plan... A ten temat już zrobił się dość obszerny i może zrobienie samego programu osobno nie było by złym pomysłem... ;)Cytat:
Zamieszczone przez olejus
hey panowie ze slaska jak na ten spocik polecicie to mozna w siewierzu np na stacji bz do was sie dolaczyc?bo w grupie razniej ;D
pozdrawiam
właśnie myślałem o jakimś miejscu już za Śląskiem żeby cała grupa G. Śląsk się tam spotkała. Niech ktoś rzuci jakimś charakterystycznym miejscem na trasie..
Panowie a co myślicie o Częstochowie na mcdonaldzie po prawej stronie, już na wylocie miasta?
Może być - tak koło 8.00 ?
panowie mozemy sie spotkac na trasie na warszawe np w siewierzu na bz albo dalej jadac na stacji lotosa przed sama czestochowa po prawej no chyba ze wolicie jakas knajpe to tez po drodze jest kilka ale im dalej do wawy to mozna sie pogubic ja bym byl za spotkaniem w jakims charakterystycznym miejscu blisko trasy ale jestem otwarty na inne propozycje pozdrawiam
Co to jest "bz" ?
bz to taka stacja paliw odpowiednik bp wiecie dzis wszystko ma swoje odpowiedniki i podroby latwa ja poznac bo jest przy samej trasie i widac ja z daleka w logo ma bz
Acha :x Dzięki :D
A co Wojtek - będziesz jechał od strony Śląska? ;)
No nie wiem jeszcze ;D
Ale jakiś taki dociekliwy się zrobiłem i jak czegoś nie rozumiem - to pytam :P
A może w piątek skoczę sobie do Tych i z Kronosem i Evanem przylecę ( by Ewan się nie stresował jak Kronos zniknie za horyzontem) ;D
Ta ale słyszałem że Evan ma już i na to sposób... Podepnie Kronosowi linkę w Tychach. ;D
Ee nie linke nie. Musze wypić tylko duzo RedBulli żeby wyłączyć strach i moge jechać.
Poza tym Kronos nie taki straszny jak go malują :D Co do pomysłu Wojtku to zapraszamy w nasze strony. Choć jeśli spotkanie będzie w częstochowie to ja pojade przez Oświęcim-Imielin-Siewierz-Częstochowe dlatego nie spotkam się z Kronosem ( chyba) ale to się jeszcze zobaczy
hey panowie to kto pojedzie przez ten siewierz z kim moge sie spotkac w siewierzu??
a kto jedzie z Wrocka na spot o jeden dzień prędzej (jestem za słaby na podróże w te i we wte w jeden dzień) ?
Pytanie może dziwne ale gdzie i o której mam być w warszawie 29 marca ?????????
A tego to jeszcze nie wiadomo ;D
Najprawdopodobniej zbiórka na wielkim parkingu w Jankach k/Waway ok. godz. 11:00
Anatolek szykuje niespodziankę heheh nie chce zdradzić szczegółów... ;)
Ja też uważam ze spotkanie w częstochowie będzie obre z tego względu ze to już jest praktycznie wylot ze śląska i z róznych jego stron tam można łatwo trafić. Robienie jakiś postoi po drodze np w siewierzu tylko opóźni całą wycieczkę.
Cytat:
Zamieszczone przez olejus
najprawdopodobniej - ja z Mackiem777 bedziemy jechac juz 28 Marca ....
ok ja też jadę 28.03 no to może razem na 3 auta ??
No to razem ! Wieczorny skype ....
ok
O przepraszam - nie umniejszając niczyich zasług - komitet organizacyjny liczy kilka osób. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
Wiem, wiem ale tylko on na razie prosił o cierpliwość, więc do niego "piłem" ;D
Koledzy troszkę pozmieniały mi się plany dotyczące zlotu ponieważ przed momentem otrzymałem zaproszenie na ślub i uroczysty obiad do moich dobrych znajomych którzy z niespodziewanego powodu pobierają się dnia 29.03.2008r. o godz.15:00.
Z tego powodu niestety będe musiał was opuścić troszkę wcześniej niż zamierzałem :( , ale napewno zostane najdłużej jak sie da. :)
Hm, szkoda... No ale tak bywa, a ślub to ślub, wiadomo.
Wpadaj na jak długo dasz radę - najlepiej od razu w garniaku ;)
Do 14.59 możesz zostać :D