Świetnie się prezentuje z US i nerką w chromie :) Felgi oryginalne - dla mnie super!
Wersja do druku
Świetnie się prezentuje z US i nerką w chromie :) Felgi oryginalne - dla mnie super!
Kolego to było zapytanie na priv....a Ty cytujesz prywatne wiadomości.... chyba coś nie tak ? :? .... a jeżeli o temat auta od Mateusza to zgadza się i to jest w kilku postach czekam na to auto i to żadna tajemnica a tym bardziej sensacja godna kolejnego posta... :faint:
spokojnie jest tu wiele innych e38 moze nie tak pieknych jak ta ... ;) ale kazdy znajdzie cos dla siebie :]
Dobra to już ostatnia inwestycja ;D
http://images38.fotosik.pl/16/6617f2bf95113b81.jpg
hm..czy ja wiem :/
:hihi: Ale fajne. :hihi:
Piekny samochod ... dopieszczony ;)
Popsułeś :D
A mi się mega podobają bo jak widziałem ten plastikowy pedał od gazu to jakoś mi się z niskobudżetowym autem kojarzyło. Poza tym but elegancko "leży" i się nie ślizga.
No i podniosłem wartość auta -- w cenniku Schnitzera ta zabawka to 1400zł :x :razz:
Oczywiście ja tyle nie dałem ;)
jak byś jeszcze ręczny blachą obił to byś był gość na 102 :) a teraz jesteś na 100 i też jest zajefajnie :)
Włacha a co z ręcznym /nożnym ?? ;D ;)
Tego konstruktorzy z ACS nie przewidzieli :D
w e36 takie mialem :D identyki zaplacilem chyba 40zl
Ja bym wcale ich nie zakladal. :D jak auto bedzie za ladne to go ktos sobie sprywatyzuje :evil:
nice, w mojej ocenie to wiodący pojazd na tym forum, zaraz obok projektu Anatola... zastrzegam jednak, że moja opinia moze być krzwdząca bo nie widziałem (jeszcze) wszystkich... :cool:
Pafka740 zapraszam do dzialu "przedstaw sie"
koniecznie z fotkami :]
Mnie również się podobają...powiem tyle że właśnie taki element chciałem założyć w next roku :x ale widze że już "mam" ,fajnie... :papa:Cytat:
Zamieszczone przez EVAN
No to odgrzeje temat ;)
Na początku wielkie dzięki dla Komando07 za cynk o rączkach.
Paczka wczoraj przyszła:
http://images31.fotosik.pl/410/8876eec947d3a217.jpg
Dzisiaj odbył się montaż ;D
http://images29.fotosik.pl/299/06030d9cd579a92d.jpg
No i w środku zrobiło się tak jakoś milej ;D
Taki drobiazg a cieszy ;)
Bardzo podobają mi się te uchwyty :D Total exclusiv :D Pozdrawiam serdecznie :papa:
Ile dałeś za komplet?
Niby taki mały detal, a tak zadaje szyku! :medit:Cytat:
Zamieszczone przez karwad
Hmmm Evan z ebaya ?? Kozaki .... trzeba będzie poszukać ;D
Nie wiem gdzie Komando je wytrzasnął - ja tylko wykonałem telefon pod podany nr i było po zakupach ;D
Ja też chcę takie ;D Każdy kolor byle drewno... bo i tak na czarne się przerobi ;D
Anatol! Jak chcesz mam okleine w tym kolorze drewna :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Tak na poważnie to do kompletu lampek brakuje Ci właśnie takich rączek.. :papa:
O widzę kolejne bardzo eleganckie modyfikację ...małe detale ale bardzo cieszą...mam nadzieję że niebawem uda się je zobaczyć na żywo na jakimś spociku mniejszym lub większym.
Ciesze sie Evan że wszystko OK. efekt świetny czy cena taka jak Tobie mówilem?? a mnie zagłówki nie doszły chyba poczta UKRADŁA :razz: dziwne bo Paczka szła za pobraniem ;) w tym tygodniu sie wyjasni co dalej. ;D
mega bajerek ;D